אופיס 365 בהטמעת תמונת בלאנק לוורד לצורך כתיבת טקסט

• הוסף לסימניות
יש לי הוראות איך לעשות את זה כרקע תמונה ואז לרשום טקסט.
הבעיה שהיא מייבאה לי את הקובץ בגודל גדול כך שרואים חצי מהבלאנק,
מישו יודע איך מסדרים את זה...
זה די דחוף לי , צריך לרדת לדפוס.
תודה.

הוראות:

JPG בד"כ לא נכנס בוורד טוב כמו PDF
בוורד כבלנק, תוכלי להכניס אותה כרקע: JPG להטמעת תמונה
פריסת עמוד > צבע עמוד > אפקטי מילוי > תמונה < WORD 2010

• הוסף לסימניות
תעשי את זה בהוספת תמונה
ותגדירי שזה יהיה מאחורי הטקסט
הוספה > תמונה > בחירת תמונה
כלי תמונות > גלישת טקסט > מאחורי הטקסט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאשקע;2291493:
תעשי את זה בהוספת תמונה
ותגדירי שזה יהיה מאחורי הטקסט
הוספה > תמונה > בחירת תמונה
כלי תמונות > גלישת טקסט > מאחורי הטקסט
תודה.
הבעיה היא שהבנתי שזה מוריד מאיכות התמונה...
כי ברגע שאני מייבאה תמונה לוורד בדרך הזאת . הוא מביא לו אותה לא בגודל של A4למרות שמוגדר לA4 , ובדרך הראשונה אמור לשמור על האיכות.
הבעיה שמביא לי מדי גדול..
מה הפתרון לזה?
לכתיבת טקסט על בלאנק בוורד בלי שיוריד מאיכות הבלאנק בהדפסה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה