כללי בהכנת גלופות וכריכה

• הוסף לסימניות
עיצבתי כריכה.
יש לי כמה בעיות שאני צריכה בהן עזרה.

א. איך אני הופכת את העיצוב, לגלופות? נאמר שמדובר בזהב, הטבעה והבלטה? [ראיתי בכמה מהאשכולות פה, שיש גלופה ששמים בה פסים כפולים של עיצוב ולא הבנתי למה זה].

ב. מה זה עיוור [בלינד] ומה תפקידו בדיוק? לא מכירה את המושג.

ג. איך עושים רקע מלא בנקודות באילוס', שייראה מנוקד בהטבעה? אני לא מכירה את התוכנה כל כך טוב

ד. איך אני עושה הדמיה לעיצוב, שהכנתי באילוס'?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
בקצרה (העבירו לנו קורס של 8 שעות ע"ז)

מראש צריך לעבוד רק עם cmy כדי שאחרי התוכנה תוכל לפרק את הצבעים בייצוא

בלינד- זה החלק בלי הצבע בכריכה רק הטבעה/הבלטה
ואת זה צובעים בעיצוב בשחור 100% ולבן
הלבן זה מה שיבלוט בכריכה

כל צבע נוסף למשל זהב בעיצוב תצבעי אותו ב c\m\y

וכשסיימת את העיצוב אז תסגרי את הקובץ דרך print
ב-printer תבחרי באדובי pdf
וב-output תבחרי ב-mode ב-(separation (host-based

ואז הקובץ יופרד ל- בלינד בנפרד וכל צבע בנפרד

הקווים החוזרים שראית בפורום זה פעם אחת זה היה הבלינד
ופעם נוספת היה זה הגלופה לצבע

(את יכולה לשאול באישי)

• הוסף לסימניות
טקסטורה צפופה עושים ע"י מילוי pattern
יש הרבה דג' מוכנות בספרייה מוכנה של התוכנה תחת הקטגוריה pattern
ב- decorative יש דברים מתאימים

הדמיה אני אוהב להביא ישירות מאילו' ולא את הקבצים עצמם (לפחות את הבלינד)

אני בוחר את כל הבלינד הופך קווים לצורה ועושה divied ומביא לפוטו שופ רק את הלבן

• הוסף לסימניות
זה בסדר אם אצור איתך קשר טלפוני באיזה שהוא שלב?

• הוסף לסימניות
בייצוא הכל יראה שחור אז כדאי שתכתבי בצד מה הצבע שלו יהיה

• הוסף לסימניות
ברור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה