דרוש מידע בהמשך לאשכול הסרת משקפיים בלייזר: האם אתם ממליצים על קר לייזר Care Laser ? האם יש משהו שכדאי לבקש לפני הניתוח?

• הוסף לסימניות
בשמחה :)
קודם כל מבחינת יובש בעיניים אין הבדל בין הדסה, לקר לייזר, אסותא.
זה תופעה של שינוי בקרנית.
עשינו 4 אחים. 2 קר לייזר(prk), 2 הדסה עין כרם(1 prk 1 .lasik).
אמנם אני ברור מעדיפה את התלות בטיפות לעומת הסבל של משקפיים (מס' 9),
אחותי הייתה עם מס' 7 עשתה בהדסה תל אביב, יש לה יובש קיצוני (קצת אפילו ברמה מסוכנת) ומתחרטת שעשתה.
אבל שוב, זה תלוי ברופאים ובסוג ניתוח. ובאחוזים של ההצלחה(אומרים לפני)
אני יודע שבקר לייזר יש מכשיר להצלחה גבוהה למספרים גבוהים. ובהדסה יש שיטה לכאב ולהחלמה מהירה למספרים גבוהים.
תבדקו טוב טוב, גם איזה רופא זה מאד משתנה מרופא לרופא.(גם בתוך הדסה ובקר לייזר)
תעלו לפה שם רופאים, סוג ניתוח, ומס' בעיינים.
ובטוחה שנוכל לתת מידע יותר מדויק ב"ה.
(עשינו עבודת שטח רצינית, לפני כל ניתוח)
לא ממש הבנתי מה העניין עם הטיפות?
אני אישית עשיתי בקר prk אצל פרופ' קייזרמן לפני שבוע ויומיים, לא מרגישה כמעט בכלל יובש חוץ מבבוקר כשקמה וברגע ששמה טיפות זה נעלם,
ויש לי יובש כבר הרבה שנים כתוצאה מעדשות..
יש לי גיס שעשה בהדסה לפני חצי שנה את השיטה הקלה יותר והוא ממש סובל מיובש

• הוסף לסימניות
עשיתי בקר prk אצל פרופ' קייזרמן לפני שבוע ויומיים,
קודם כל החלמה מהירה!
תקפידי מאוד על הכללים זה משפיע מאוד על ההמשך!
גם משקפי שמש!! אני עשיתי בחורף וזה לא היה קל. אבל לשים זה כמעט הכרחי.
ויש לי יובש כבר הרבה שנים כתוצאה מעדשות..
מאחלת לך ממש שלא יחמיר בהמשך.
תשימי יותר טיפות ממה שאת מרגישה לנכון.
זה לא מזיק ורק יכול להועיל.
לא ממש הבנתי מה העניין עם הטיפות?
תשובה נכונה אך מוסברת טוב מהGPT.
זה בדר"כ חלק מהסיבות ישנם עוד פחות שכיחים.

1. פגיעה זמנית או קבועה בעצבוב הקרנית

במהלך הניתוח, הלייזר חותך שכבות מסוימות של הקרנית, מה שעלול לפגוע בעצבוב האחראי על תחושת הלחות ושליחת אותות לייצור דמעות. לפעמים העצבים מתחדשים באופן חלקי בלבד, מה שגורם לירידה מתמשכת בייצור הדמעות.

2. שינוי במבנה הקרנית

שינוי צורת הקרנית בעקבות הניתוח עלול להשפיע על האופן שבו הדמעות מתפזרות על פני העין, מה שגורם להן להתנדף מהר יותר ולגרום לתחושת יובש.

4. בעיות בתפקוד בלוטות מייבומיאן

בלוטות אלו אחראיות להפרשת שכבת השומן של הדמעות, שמונעת את התאדותן. לאחר ניתוח לייזר, ייתכן שינוי בתפקודן, מה שגורם להתייבשות מהירה יותר של פני השטח של העין.

• הוסף לסימניות
כבר עשית בדיקה?
ראית שאת יכולה לעשות את הניתוח בשני המקומות?
כן. יש לי מספר די נמוך- 2 בשתי העיניים ומעט צילינדר.
אני פשוט שונאת משקפיים!!!
בגלל שימוש של שנים בעדשות אני צריכה את הניתוח הקשה יותר לא יודעת איך קוראים לו..
ומתלבטת מאד איפה לעשות בגלל יובש בעיניים.
אני שמה כל יום 5 פעמים טיפות ליובש ורק ככה הוא נעלם-ברגע שאני מורידה מינון הוא חוזר.
(הפסקתי עדשות לחלוטין לפני שנה וחצי עקב זיהומים פנימיים כתוצאה משימוש רציף)

• הוסף לסימניות
כן. יש לי מספר די נמוך- 2 בשתי העיניים ומעט צילינדר.
אני פשוט שונאת משקפיים!!!
בגלל שימוש של שנים בעדשות אני צריכה את הניתוח הקשה יותר לא יודעת איך קוראים לו..
ומתלבטת מאד איפה לעשות בגלל יובש בעיניים.
אני שמה כל יום 5 פעמים טיפות ליובש ורק ככה הוא נעלם-ברגע שאני מורידה מינון הוא חוזר.
(הפסקתי עדשות לחלוטין לפני שנה וחצי עקב זיהומים פנימיים כתוצאה משימוש רציף)
אשמח להבין איך מחליטים להיכן ללכת?
אני מאוד רוצה לעשות ניתוח לייזר. תמיד שמעתי על לוינגר וכעת רואה שיש המלצות על עוד מקומות.
מה ההבדלים ביניהם?

• הוסף לסימניות
אשמח להבין איך מחליטים להיכן ללכת?
אני מאוד רוצה לעשות ניתוח לייזר. תמיד שמעתי על לוינגר וכעת רואה שיש המלצות על עוד מקומות.
מה ההבדלים ביניהם?
עשיתי ניתוח בקר לייזר, ממליצה ממש
בגדול גם אני שמעתי המלצות על לוינגר, התקשרתי קבעו לי תור לאבחון לעוד שלושה חודשים וכשהגיע התור דחו לי בעוד שלושה חודשים, התחלתי לברר סביב וגיליתי שמכל מקום יש מרוצים יותר ופחות, בסוף כולם עושים עשרות ניתוחים כל שבוע ןהרוצדורה ממש פשוטה.
שמעתי הרבה המלצות על קר במיוחד על פרופסור אור קייזרמן ועל דר יובל דומיניץ, הלכתי לאבחון והתרשמתי ממש, קבעו לי ניתוח ממש באופן מיידי היחס היה מדהים המחיר הרבה פחות מלוינגר עשיתי את הניתוח הקשה לאחר התייעצות עם המומחים, ההתאוששות אכן הייתה קשה אבל כיום לאחר חודשיים הראיה שלי כבר מצוינת הכל מעולה אני ממש ממליצה עליהם והתהליך לא כזה נורא כמו שנראה

• הוסף לסימניות
אני גם כן שמעתי על כל מיני מקומות, שלחתי הודעה סתם לקר לייזר, והם חזרו אליי אמרתי מה יקרה יאללה בוא נלך לבדיקה, אני לא חייב להם כלום אח"כ, ואמרו לי שאם אני רוצה אני יכול לקבוע תור לניתוח לעוד שבוע, ולבדיקה גם היה רק שלושה ימים לחכות, אמרתי שאני רוצה לעשות אצל דוקטור דומיניץ(כי היה עליו הרבה המלצות בפרוג....) הניתוח אולי לקח שתי דקות בגלל המומחיות שלו, והתאוששות: שעתיים אחרי הניתוח שרף לי העיניים וירד לי דמעות בלי הפסקה אבל זה היה סביל ומיד שמתי טיפות ונסעתי חזור ת"א - ירושלים ברכבת (עם ההמתנה שעתיים!).כשהגעתי לירושלים הלכתי להתפלל ערבית במניין בלי מכסים ומשקפי שמש כי לא צריך בלילה, ואז אחרי 36 שעות היה התקף שורף ממש חמש שעות רק אז הסכמתי לשים טיפות עיניים של שיכוך כאבים, לא לקחתי שום כדור של שיכוך כאבים לא הייתי צריך גם,והם נותנים שמקררת את העין בחינם, שבמקומות אחרים משלמים ע"ז עוד 60 ש"ח, ולאט לאט הראיה השתפרה, לא יכולתי לקרוא בהתחלה כמעט שלוש שבועות - אז שומעים שיעורים ונוסעים למקומות קדושים, היום אחרי חודש וחצי אני יכול להגיד שממש ממליץ בחום, הם נותנים הכי פחות דמעות מלאכותיות(אם אתה רוצה אתה יכול לשים אבל לא מומלץ להרגיל את העין), יותר זול, יותר מהיר, וכן, האביזרים שהם נותנים לשמור על העין הרבה יותר טובים בהשוואה למקומות אחרים ולאט לאט העין מתרגלת וחוזרת למצב הטבעי היום אני רואה מעולה
מקווה שהועלתי אני יודע שזה ארוך אבל מי שבאמת מעוניין ישמח לקרוא, כי גם אני שמעתי מליון שמועות וכלום לא היה מסודר, זה הליך קל ופשוט שווה.
ולכל מי שפוחד לסבול מכאבים תזכור "אין כאב שאי אפשר לסבול במידה והוא לא נסבל לא תרגיש אותו והוא לא יכאב או שתתעלף או שתאבד הכרה, ומה רע בלהירדם כמה דקות.
וכמובן שאחרי לייזר אין סיכוי שתגיע לכאב בלתי נסבל אז בהצלחה.

• הוסף לסימניות
חצי שנה אחרי הניתוח אני יכול לומר ששוה מאד לעשות את הניתוח (אתה לא מאמין שפעם היית עם איזה מוצר כל היום על הפנים....)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה