דרוש מידע בהמשך לאשכול על הילד חולה סרטן

• הוסף לסימניות
מחר בבוקר אמור להיות לנו צילומים והקלטות לקליפ של הילד
ואני צריכה את עזרתכם בדחיפות!!!!

לצורך הקליפ אנחנו צריכים 2 מקומות צילום. פארק או חורשה ובית כנסת שאין בו כולל בבוקר
בפתח תקווה או בבני ברק.
מי גר באיזור ויכול לומר לי על מקומות אופציונלים לצילום?
איבדתי ידיים ורגליים מרוב חיפושים!!

אודה לעזרתכם מאוד, למרות השעה המתאחרת...
צילומים מחר על הבוקר.

תודה רבה מראש!!!

• הוסף לסימניות
פארק או חורשה שאין בהם כולל... יש הרבה.
בפתח תקוה: פארק בלינסון מומלץ מאוד!
בבני ברק: גהה דרום, יש בו חלקים יפים. מרום נוה. ועוד.
בית כנסת יפה בלי כולל, יש הרבה.

• הוסף לסימניות
צריך שנשים יוכלו להיכנס לשם?
בעיקרון אני מתלווה אליו לצילומים
אבל אני יכולה לחכות בחוץ בחלקים של הבית כנסת, אם זה לא אפשרי להכנס...

ברעיון חשוב לנו שלא תהיה תנועה. או שתהיה ממש מעט תנועה.
כי לא נעים להפריע בלימוד וגם לא לומר לאנשים שלא יכנסו לפריים וגם שהילד לא יהיה מובך מנוכחות אחרים

• הוסף לסימניות
כרגע בית כנסת מאוד חסר לנו
אם מישהו מכיר, נשמח מאוד לשמוע פרטים...

• הוסף לסימניות
יש הרבה בתי כנסיות שנעולים, וניתן לבקש רשות מהגבאים לצלם שם.
כגון:
שופר - בן יעקב ?

• הוסף לסימניות
יש בית כנסת בבני ברק במגדלי בסר נראה לי 3

• הוסף לסימניות
הוא בבית או מאושפז?
אם הוא באישפוז ודאי אפשר למצוא בי"כ באיזור שם ואולי אפילו בשטח ביה"ח
ושם ודאי יהיה ריק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה