כללי בהמשך לאשכול על הפרסומת לקורסים

• הוסף לסימניות
ניסיתי משהו חדש, ואשמח לחוות דעת.
מה לתקן ומה לעשות.
הלקוח ביקש שאוסיף חזרה את המשפט שהורדתי
ואני די מיואשת מהפרסומת הזו.
אשמח לעזרה.

הערותכגון "יותר מדי טקסט" נא לא להעיר, אין צורך לכתוב זאת שוב. אלה הנתונים ועם זה אני צריכה להסתדר.

ניסיתי ליצור מלך אחד והשני שיהיה מתחתיו בחשיבות.
האם יותר ברור שמדובר בשניים?

קבצים מצורפים

• אתי-בורוכוב6.png
    KB 799.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
וואו אני חושבת שהתמודדת מצוין עם 2 הקורסים!
המודעה כרגע מאד מושכת, בצבעים, בעיצוב (ובתמונה...)
לגבי הטקסט (לא האורך... :)
בגוש הטקסט הראשון המילה "והציור" חייבת לעלות לשורה מעל גם מבחינת התוכן וגם מבחינת המרווחים
את רשימת הקורסים וההרצאות למטה ובפרט את הטלפונים חייבים למצוא דרך להגדיל
אחרי הכל המטרה שיתקשרו, לא?!
ושוב מודעה מאד יפה!
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
וואו!
שידרוג ממעותי מהקודמת!
מודעה יפה ומושכת,
החלוקה וההיררכיה מצוינת, המלך מושך, ומוביל לקרוא את הפתקית שתחתיו,
מאוד אהבתי את השילוב של היד הכותבת, היא נראית טבעי ומוסיפה תלת מימדיות למודעה
כל הכבוד

• הוסף לסימניות
תודה, ליז את צודקת לגבי הציור, לא שמתי לב לזה. אני כבר רואה מטושטש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה