כללי בהמשך לנושא "פלייר שלי"-לוגו לחוו"ד

• הוסף לסימניות
בהמשך ל "פלייר שלי"
אני מצ"ב את הסקיצות האחרונות של הלוגו.
אני די נוטה ל 8/9 אבל אני עדיין זקוקה לעזרתכם ולעין חיצונית,
אשמח לשמוע את דעתכם והצעותכם לשיפור.

תודה רבה!

קבצים מצורפים

• Logo.Dolevdesign.jpg
    KB 67.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אני מקווה שזה בסדר לתת לך עצה ידידותית לתועלת כללית בעבודתך ולא דווקא חוו"ד.:)

אני רואה שכל פעם את מציגה המון סקיצות. יעזור לך אם תציגי מקסימום 3-4 דוגמאות. יש כאן כמה שחוזרות על עצמן בשינויים קלים.

זה יכול מאד לקדם אותך אם תתני מבט נוסף בעצמך לפני שאת מבקשת מבט של אחרים, תראי מה השלוש הכי טובות בעינייך. למה הן הכי טובות בעינייך, מה מיוחד בהן, מה הכי מבטא את מה שאת רוצה להביע.

אחרי שתחליטי על כיוון אחד מתוך השלושה הנבחרים - תמיד תוכלי לשנות זוויות, לשפץ וכו' - אבל כדאי קודם כל להתמקד בעיקר - מה הכיוון הכללי - ורק אח"כ לדייק.
מקווה שהסברתי את עצמי טוב.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשחרית, ויש לי עוד מה להוסיף..

תעזבי לרגע את הנושא של הצבעים, קחי קודם את כל הדוגמאות, מצידי בצבעי ש"ל, תגידי לעצמך: רגע, מה אני רוצה בכלל לשדר כאן? למשל הלוגו, מספר 5 כמדומני, נוטה מטה, אני מתארת לעצמי שזה לא יעשה טוב לשם שלך...
בקיצור קחי את כל הדוגמאות, תורידי כמה שיותר, כמובן רק בגלל סיבות הגיוניות, ותשארי עם כמה בודדים שלדעתך עושים רושם מקצועי ומכובד. בלי מעברי צבעים, בלי פונטים קופצניים מדי וכדומה.
אחרי שבחרת מספר דוגמאות את יכולה להתחיל לחשוב על הצבעים. גם כאן, תני לעצמך מספר דוגמאות, תורידי מה שלא נראה ואז תשארי עם מספר דוגמאות מצומצם.
אחרי שיש לך שלוש דוגמאות מקסימום, תעלי, נשמח לייעץ לך בשמחה :)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אהבתי את הכיוון של 4 עם הפונט של 3 או בסגנון החופשי
כמובן ללא הקווים התוחמים

בהצלחה

• הוסף לסימניות
התקדמת המון! כל הכבוד!
אני מצטרפת ל'שחרית' ול'מירי10', הן צודקות מאוד קחי את הדברים שלהם לתשומת ליבך....
מה שכן, הכיוון של 8 ממש טוב בעיני.
בהצלחה רבה! ולא להתייאש, בסוף יצא לך משהו טוב ומקצועי זה שווה ת'עבודה!

• הוסף לסימניות
אני אהבתי את 10, נקי יותר ובלי קשקושים מיותרים,
אולי תזיזי את המילה השניה יותר ימינה

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולכם!
אני מנסה לשדר משהו יציב ומכובד אך מצד שני גם זורם ונעים
ודבר נוסף, משהו שאפשר לסמוך עליו ושלוקח אותך קדימה.
בחרתי כיוון שהיה נראה לי הכי טוב.
יש לי התלבטות לגבי הפונט ולגבי מיקום הקו.

שוב אשמח לשמוע את דעתכם! תודה רבה :)

קבצים מצורפים

• Logo.Dolevdesign.jpg
    KB 20.2 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
הקו כמו שהיה בקודם (מס' 8) הרבה יותר ישב טוב...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מהחדשים- מאד אהבתי את שלוש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה