דרוש מידע בהמשך לתכתובת על משחות של גרין לכוויות-היא לא עונה

• הוסף לסימניות
האם מישהו/הי יודע/ת מה הן שעות הקבלה שלה - היא לא עונה

פעם פשוט אמרו לי להופיע אחרי 11 בלילה - האם זה עדיין תקף?

• הוסף לסימניות
ראשון וחמישי בין 8:00 בערב ל1:00 בלילה לטיפולים

• הוסף לסימניות
דומני שהיא ישבה שבעה בשבוע האחרון,

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זהו, שאני רק יודעת שהיא ישבה שבעה ואולי לכן לא ענתה בטלפון,

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שענה
קיבלנו תור היום בבוקר (חמישי) בין 9 ל 10 בבוקר
אינני יודעת על שבעה - אך מיום שני כל פעם שהתקשרתי לא היה מענה וגם לא היה הודעה קולית
אתמול בלילה - יום ד' - מישהו ענה לי ואמר לי להתקשר בין 9 ל-10 ביום ה'

• הוסף לסימניות
אפשר ללכת לגב' אייזנשטיין ברחוב אלקנה בירושלים
היא מטפלת ג"כ בשיטת גרין.
תלמידה של ברנשטיין מב"ב

• הוסף לסימניות
היכן אפשר לקנות את המשחות שלה בירושלים (חוץ מנווה יעקב שעל זה כבר יש לי מידע)

• הוסף לסימניות
ברמות. מס' באישי

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
אני צריכה דחוף את המשחה לצלקות בבית שמש
יש למישהי מידע לגבי זה?
יעזור לי מאוד

• הוסף לסימניות
יש למשהו את המספר של גרין?

• הוסף לסימניות
בבני ברק - גרין - 0527607000

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה