כללי בהעברת קובץ פוטו שופ

• הוסף לסימניות
לאילוס' על מנת לסגור לPDF התמונה גדולה מדיי ואין אפשרות להקטין (התוכנה לא מאפשרת)
ניסיתי להקטין בפוטושופ לגודל מזערי ועדיין לא הולך, מה הטעות ולמי הפתרון?:confused:

• הוסף לסימניות
:)סליחה על ההקפצה אבל עיני רואות שעדיין ערים כאן החברים, אנא עזרו לPSD שלי להפוך לPDF עוד הלילה ותבורכו מן השמיים

• הוסף לסימניות
לא מספיק מובנת הבעיה.
אך אולי ביבוא לאינדיזיין וסגירה משם תפתר הבעיה?

• הוסף לסימניות
או, ישראלה.. קודם כל תודה! חיכיתי למענה מ21 הצפיות..
אז ככה, שכרגע אין לי אינדיזיין שעובד. מה עוד יעזור?

• הוסף לסימניות
נסי להסביר שוב את הבעיה יותר בפירוט.

• הוסף לסימניות
ברוך השם מיכל הנפלאה שלחה לי הודעה באישי וסגרה לי, יישר כח!
הבעיה היתה שברגע שמיקמתי את הקובץ האילוס הוא מוקם ע-נ-ק בצורה כזו שלא יכולתי להפעיל שום פעולת הזזה על הקובץ. לא משנה כמה הקטנתי את התמונה בפוטושופ וכמה הגדלתי את הדף באילוס', כלום לא עזר. בצורה כזו התוכנה לא אפשרה לבצע סגירה לPDF וכיוון שהאינדי' החביב שלי קרס ולא היה בעזרי .. נתקעתי ללא פתרון. סוף טוב הכל טוב!:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה