בהפעלת סורק

• הוסף לסימניות
הסורק הפסיק לעבוד.
קנון דגם: Lide200

ההודעה שמוצגת:
צפה בקובץ המצורף 161704

ניסיתי להוציא ולהכניס בחזרה את חיבור הUSB לסורק ובמארז המחשב.
מה עוד אפשר לנסות?

קבצים מצורפים

• 2013-05-12_173253.jpg
    KB 46.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לנסות לכבות ולפעיל שוב את המחשב אולי ימצא שוב את הדרייבר שלו אם לא אולי כדאי לנסות להתקין מחדש את הדרייבר שלו..

• הוסף לסימניות
אנסה לחפש דרייבר ולהתקין מחדש,
לאחרונה הוא עושה הרבה בעיות...

וכן, למי שיש כזה סורק,
כיצד אתם מכוונים שסריקת ברירת המחדל תהיה מיטבית?
אצלי הוא סורק דף שחור לבן עם רקע ורוד וטקסט די בהיר...

• הוסף לסימניות
הסרתי והתקנתי מחדש מהדיסק שצורף לסורק,
ועדיין אותה בעיה בנסיון לסריקה:
יש רעש שהוא מתחיל לסרוק, נעצר די בהתחלה ומוצגת התיבה הנ"ל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1005941:
שיחזור מערכת לא עוזר?

שחזור לאיזה תאריך?
ההתקנה הראשונית היתה כבר לפני יותר משנתיים...

• הוסף לסימניות
תנסי לראות אם יש להם עדכון דרייבר באתר, לי זה ממש עזר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;1005962:
תנסי לראות אם יש להם עדכון דרייבר באתר, לי זה ממש עזר.
את יכולה להעלות לי קישור?
הגוגל עושה לי היום בעיות... לא מצליחה לחפש דרכו

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה