כללי בהקטנת PDF פרופורציונלית

• הוסף לסימניות
האם יש דרך שאני יכולה להקטין את ה PDF בצורה פרופורציונלית, לראות איך זה ייראה?

למשל אם אני רוצה להקטין בכמה מילימטרים, איך עושים זאת?

• הוסף לסימניות
אפשר להעלות באינדיזיין ולמקם אותו (place) בתוך מסגרת מוכנה עם הגודל הרצוי שמקטינים באופן פרופורציונאלי (ושם לשחק עם הגודל).

• הוסף לסימניות
ואם זה מרובה עמודים?
יש אפשרות לעשות את כולם אוטומטית?

• הוסף לסימניות
יש דרך ישר דרך האקרובט אני לא בודק כעת אבל אני לא זוכר אם זה רק על עמוד ספציפי או על הכל.

• הוסף לסימניות
כן יש שם בחלונית העמודים אפשרות של CROP PAGES ויש שם אפשרות לסמן עמוד אחד עמודים מסוימים או את כולם.

• הוסף לסימניות
אבל CROP יחתוך את ה PDF בגודל מסויים לא?
אני צריכה, שה PDF יישאר כמו שהוא, רק לשנות פרופורציות

• הוסף לסימניות
אפשר להדפיס PDF מוקטן בפורפורצייה.

• הוסף לסימניות
ואיך עושים זאת?
יש שם אפשרות להדפיס מוקטן באחוזים, אבל אצלי הבעיה
שקיבלתי מידה של ספר 15.5/23.5
ובסוף הספר הוא בגודל 6/9 אינצ' [15.24 / 22.86]

ולשנות את כל הספר לא שייך.
בית הדפוס לא יודע איך לעשות זאת.
לכן אני שואלת איך לעשות זאת שישאר פרופורציונלי

• הוסף לסימניות
פשוט אחוזי השינוי בגובה וברוחב שונים. או שהולכים לפי השינוי הגדול ביותר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה