בהשראת הדודה יפית

• הוסף לסימניות
קטנתי התבקשה להכין עם אימא שער למחברת חשבון (לגן:))
החלטתי ללמוד מיפית מהי השקעה.
ציירתי בעט פיילוט כחול (כי זה מה שהיה)
וצבעתי בפסטל (כי זה מה שהאחות תרמה)
יצא כה נחמד לטעמי, שהתחשק לי לשתף.
או איך שואלים בפורום צילום כשמעלים משהו חובבני:"תגידו יש לי סיכוי בענף, שווה לי להשקיע?" ;)
האמת שההצעה של שירי לבוא להיות בוס קסמה לי, אבל לא עד כדי הסבת מקצוע רצינית.
לגבי האור בנעליים, והעדר האור בשאר הדמות- זה נורא?
מה נכון לעשות ואיך?

• הוסף לסימניות
איזה חמוד! העתיד כבר כאן..
הלואי על הבת שלי כאלו שערים.
אפשר להעתיק:p או שיש זכויות יוצרים?

• הוסף לסימניות
אפשר להעתיק, ברצון רב.

• הוסף לסימניות
וואו, איזה מרגש לעורר השראה!

קודם כל, אני לא דודה (עדיין לכל הפחות). עשיתי את זה לבת של בת דודה שאירחה אותנו.
ועכשיו לציור עצמו:
מתוק מאוד, הנעליים מצוינות!
מה שלגבי האור שנופל בציור- אני אוהבת לחשוב שאני שמש גדולה שמזריחה על הציור אור מכיווני (תרגיל מצוין לדימוי עצמי:)) ועל פי זה 'זורקת' אור בכל הציור. כמו פלאש.
והשיער אמור להיות מעל העיגול של הפנים, כלומר, לטשטש את העובדה שהשתמשת בצורה גיאומטרית בשביל הציור.

בכלליות, לשערים זה מצוין.

הלאה קטונתי מלשפוט...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה