בהשראת הקליפות

• הוסף לסימניות
אם משהו כבר השתמש במושג הזה בלי קשר לא צריך לרדת לרמה הזו גם
מבחינה טכנית הציור יפה מאד אבל רעיונית הוא חסר משמעות

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שמישהו התכוון לפגוע במושג 'קליפות', שזהו מושג בכל ספרי החסידות.
נראה לי שהציור הקליפתי נובע נטו מכך שהמישהו שביקר כאן הבוקר החיל את המושג 'קליפות' על משהו שממש אין לו כל קשר - ציורי ילדות תמות שצועדות לכיתה א'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארי בראון;1745346:
חבל מאד שלוקחים מושג מתורת רבי נחמן ועושים מזה חוכא ואיטלולא

זה מושג כללי בכל הספרים.
(אבל היה יפה אם היית כותב את זה עם חמש סימני קריאה, יש כללים חדשים פה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;1745406:
לא נראה לי שמישהו התכוון לפגוע במושג 'קליפות', שזהו מושג קדוש בכל ספרי החסידות.
[/COLOR][/FONT]
[/RIGHT]

אפ אפ אפ.... קדוש?!
לאאאאאא.
אבל אכן שמעתי מאנשים צדיקים בשם אנשי קבלה שלמושג זה יש כח שלילי מאוד ולא כדאי להשתמש בו סתם.
היו מזקני המקובלים שלא היו משתמשים בו אפילו לתיאור פסולת של פירות וכדו', מעוצם שליליותו.
אז הציור חמוד והזוי קמעה, ואני חושב שדי עם הפרשייה הזו.
האחראי\ת בא\ה על לקחו\ה, בתוך שאר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1745435:
אפ אפ אפ.... קדוש?!
לאאאאאא.
אבל אכן שמעתי מאנשים צדיקים בשם אנשי קבלה שלמושג זה יש כח שלילי מאוד ולא כדאי להשתמש בו סתם.
היו מזקני המקובלים שלא היו משתמשים בו אפילו לתיאור פסולת של פירות וכדו', מעוצם שליליותו.
אז הציור חמוד והזוי קמעה, ואני חושב שדי עם הפרשייה הזו.
האחראי\ת בא\ה על לקחו\ה, בתוך שאר...
אוי, חלילה, קליפות זה מושג שמבטא טומאה לחלוטין, התכוונתי רק שמקורו מספרי קודש.
תקנתי בהודעה שלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה