בהשראת ימים אלו

• הוסף לסימניות
נוגע ללב וחודר לעצמות!

התאורה מהמלך והלאה - מדהימה. הייתי מצפה שגם המלך יהיה יותר מואר ורוחני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;1752306:
נוגע ללב וחודר לעצמות!

התאורה מהמלך והלאה - מדהימה. הייתי מצפה שגם המלך יהיה יותר מואר ורוחני.

יש משהו במה שאת אומרת, בכללים הרגילים של תאורה - כשהאור מגיע מאחורי הדמות זה מאפיל אותה, בעיקר במרכזה, ומשאיר קצת אור מהצדדים שלה,
במקרה הזה היה צד "להתעלם" מהחוקים האלה, בגלל הרוחניות של הדמות, כמו שאת אומרת, אבל אני דוקא חיפשתי לא "להרחיק" אותה מאיתנו, אלא לקרב אותה, ע"י השימוש בתאורה "רגילה". כאילו שהמלך יורד אלינו עד כדי כך שהאור "שלנו" "נוגע בו". כביכול.

• הוסף לסימניות
וואו וואו וואו
עוצמתי!

• הוסף לסימניות
ועדיין יש מקום להאיר יותר את פני המלך. הלא הוא מקור האור?

האור נראה קצת תלוש כשאין מקורו מואר.

• הוסף לסימניות
אני מאמין ...אינו גוף ולא ישיגוהו משיגי הגוף ואין לו שום דמיון כלל כל ההגשמה מצחיקה עד עצובה

• הוסף לסימניות
הי, סגנון הציור מזכיר את הספר "מלך לרגע".

• הוסף לסימניות
רון צדיק,
זה מושלם ביופיו.
נדיר ממש.
לא מפריע לי עניין התאורה, כי מובן שהם בשני מימדים שונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניוזמן;1752490:
אני מאמין ...אינו גוף ולא ישיגוהו משיגי הגוף ואין לו שום דמיון כלל כל ההגשמה מצחיקה עד עצובה
האמת, שגם לי צרם בהתחלה
אם הבנתי נכון, הכוונה למשל ונמשל

• הוסף לסימניות
בתוך מה הנער יושב?

• הוסף לסימניות
הציור מעולה ומביעה!
תודה על השיתוף!

• הוסף לסימניות
וואו!
זה ממש חזק מביע וחודר לעצמות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רון סגלוביץ;1753252:
בתוך איזה בור, או משהו כזה.

זה היה ניראה לי כמו בתוך גזע עץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י golstein;1753398:
זה היה ניראה לי כמו בתוך גזע עץ

כן יש בזה משהו. העיקר מבחינתי היה להביעה שהוא במצוקה, בור, גזע עץ, כלא...המצב לא טוב.

• הוסף לסימניות
ח-ז-ק-!
עוררת אותי!!!

תפסו אותי במיוחד כמה דברים:
1. הבדלי הגדלים, ממחיש עד כמה שהמלך עצום ובעל יכולת.
2. העיינים הדומעות-אוהבות מאד של המלך.
3. היאוש המוקרן מהנער, שיושב עם ראש מורכן, בו בזמן שאביו מביט בו מלמעלה!
פ י ס פ ו ס!!!
ת ת ע ו ר ר !!!

תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה