בואו להצביע לילדות המתוקות שלי...

• הוסף לסימניות
[FONT=&quot]היי,[/FONT]
[FONT=&quot]ודאי שמתם לב לתחרות שריקי קנטרוביץ' עורכת בפייסבוק - התמונה שתקבל את מירב התגובות תזכה בסדרת צילומים לילדים ולמשפחה חינם.[/FONT]
[FONT=&quot]אשמח אם תצביעו לבנות שלי, שירה ותמי, בקישור המצורף כדי שסיכויינו לזכות יגדלו.[/FONT]
[FONT=&quot]זה לוקח חצי דקה. נכנסים לעמוד, לוחצים בתחתית העמוד (בצד ימין) על המילה "אהבתי" וזהו – הצבעתכם נקלטה.[/FONT]
http://www.facebook.com/pages/Baite...513580#/photo.php?pid=3461628&id=266425513580
[FONT=&quot]תודה רבה מראש!!![/FONT]

• הוסף לסימניות
האם תוכל להסביר את הקשר של הענין הכ"כ חשוב לפורום עיצוב גרפי??
---
ישנה אפשרות לפתוח אשכול בפורום 'איש לרעהו' עם שמות הילדים
כדי שיתפללו עליהם שיצליחו בתחרות - -

• הוסף לסימניות
חמודות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cmyk;351251:
האם תוכל להסביר את הקשר של הענין הכ"כ חשוב לפורום עיצוב גרפי??

זה מאוד מקובל ברשת שחבר פעיל בפורום מסויים מבקש בקשות כגון אלו מחבריו, למרות שאין קשר בינן לבין התחום הרשמי של הפורום.
לתומי חשבתי שדווקא בפורום של פרוג אקבל פרגון לפחות כמו בפורומים אחרים...

• הוסף לסימניות
באמת שניסיתי לעזור לך. אך איני רשומה שם ואין לי אפשרות להצביע.

• הוסף לסימניות
בדיעבד התברר לי שצריך להיות חבר בפייסבוק וחבר של ריקי קנטרוביץ' (הצלמת שעורכת את התחרות) כדי שיהיה אפשר להצביע. בכל מקרה תודה רבה לכולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה