מידע שימושי בואו נעשה סדר בכל סוגי תיקי הדונה

• פותח הנושא RAME
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש 3 סוגים לתיק דונה הרגע דיברתי עם המוכרים:
1 תיק דונה הקידמי
2 תיק דונה אחורי שנקרא "הולדיי"
3 תיק דונה אחורי קטן יותר שעולה 129.90
עכשיו לשאלה:
א. מישהי מוכרת פה אולי תיק לדונה אחורי בלבד ביד 2 במצב מעולה?
ב. האם התיק דונה הקידמי מתיישב גם על האחורי?, האם בכלל נוח?
ג. מה הכי מומלץ לגבי התיק האחורי הגדול או הקטן?
ד. למה באתר אין תמונה של התיק האחורי הגדול? יש למישהי? האם אפשר להזמין מהאתר ?כי לא הצלחתי!
ה סליחה על כמות השאלות אך זה חשוב!!

• הוסף לסימניות
נראה לי שאף פעם לא ראיתי מישהו משתמש בתיק הזה.
הוא בעצם משמש תחליף לסל של העגלה?

• הוסף לסימניות
נראה לי שאף פעם לא ראיתי מישהו משתמש בתיק הזה.
הוא בעצם משמש תחליף לסל של העגלה?
למה לא משתמשים בזה?
כן משמש תחליף לסל ולכן זה כ"כ חשוב לדוג בקבוק מים וכו איפה שמה?

• הוסף לסימניות
אני שמה על זה את הארגונית של הבוגבו ולבקבוק מים, ארנק, מפתח, טיטול, טישו ומגבונים זה מספיק מאד.
הדונה משמשת אותי כסל קל + גיחות מהאוטו ולא כעגלה.

• הוסף לסימניות
דחוף צריכה תמונה של התיק האחורי הקטן והגדול

• הוסף לסימניות
עגלת דונה לא אמורה לשמש כעגלה, בשימוש ממושך לתינוק היא מסוכנת

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בתיק האחורי שהזמנתי באליאקספרס ומרוצה ממש. זה תחליף לסל שמתחת לעגלה כי לתלות שקיות על העגלה זה מסוכן בגלל השיווי משקל.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בתיק האחורי שהזמנתי באליאקספרס ומרוצה ממש. זה תחליף לסל שמתחת לעגלה כי לתלות שקיות על העגלה זה מסוכן בגלל השיווי משקל.
איזה העגול או המלבן?
ואגב את צריכה להוריד את התיק בקיפול של העגלה?
וכמה עלה לך?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה