בקשה בואו נשמור על מרחב פרטי לנשים בחנויות בגדים

מצב
הנושא נעול.
תיכנסו למזגן במאפייה הקרובה ותקנו בורקס
תאכלו שם+ ברכת על המחייה
ואם ממש משעמם, תסתכלו על האיש שלידכם אוכל קוראסון.
הכל טוב ויפה
אבל אם האישה כל כמה דקות שואלת זה יפה...
אנחנו צריכים להיות במקום נגיש
ולעמוד בחוץ זה ממש מרגיז
אני לא אומר שגבר אמור להסתובב בחנות נשים
אבל לפחות שיהיה כסאות המתנה אם לא מחוץ לחנות אז בכניסה ואפשר גם מאחורי וילון שיהיה לכולם נעים
אבל הי אל תשכחו אותנו אנחנו גם אנשים שנסחבים אחרי האישה לכל חנות פונטציאלית

זה באמת תופעה רווחת להיות גבר לצאת מהתא ולראות אישה שהגיע עם הבן או הבעל כשזה יהיה שווה לשתי המינים
בחנויות של שתי המינים הכל יבא על מקומו בשלום
כן אבל לנשים יש יותר בעיית צניעות [מבחינת להכשיל / לא נעים] מאשר לגבר...
וגבר יש לו יותר שמירת העיניים בחנות בגדים אצל האישה מאשר האישה בחנות גברים....

אותי סצם מעניין
למה בעצם הגברים מגיעים?
בגלל שהם רוצים לחוות דעה או בגלל שהנשים שלהן לא מסתדרות?

לא חסר אחיות/אמהות/חברות ללכת איתן?
(אם רוצים עוד דעה...)
כי הבעלים רוצים לאהוב את הביגוד של הנשים שלהן
ולא תמיד הם אוהבים את הטעם של החברה/אמא/אחות

הכל טוב ויפה
אבל אם האישה כל כמה דקות שואלת זה יפה...
אנחנו צריכים להיות במקום נגיש
ולעמוד בחוץ זה ממש מרגיז
אני לא אומר שגבר אמור להסתובב בחנות נשים
אבל לפחות שיהיה כסאות המתנה אם לא מחוץ לחנות אז בכניסה ואפשר גם מאחורי וילון שיהיה לכולם נעים
אבל הי אל תשכחו אותנו אנחנו גם אנשים שנסחבים אחרי האישה לכל חנות פונטציאלית
למה אתה הולך עם אישתך? כי האי מבקשת? או כי אתה רוצה להיות שותף בטעם שלה של מה שהיא לובשת?

חבל שהאשכול הולך לכיוונים אחרים...
הייתה לי פה רק בקשה פשוטה ליותר רגישות ותשומת לב
דיונים על למה אישה צריכה שבעלה יראה ולמה זה שונה בין מגזר למגזר נראה לי פחות רלוונטים ומתאימים לאשכול מעורב.

כי הבעלים רוצים לאהוב את הביגוד של הנשים שלהן
ולא תמיד הם אוהבים את הטעם של החברה/אמא/אחות
האמת נשגב מבינתי.

מכל הסביבה הקרובה שלי לא מכירה גבר אחד שהולך עם אשתו

ובכלליות גם בקניונים לא רואה כמעט גברים (חילונים) שנדחפים להחלטות של האישה. (ולא רק בגלל צניעות)

אותי זה תמיד מצחיק (ולפעמים גם מכעיס) לראות גברים צדיקים עם/בלי גמרא עומדים ליד התאים ומחכים שהגברת תצא והם יחוו דעה וירווח לאישה ו/או להם.

אם יש הפרדה לככ הרבה דברים וגם לבגדים אז זה לא ברור מספיק שגם פה צריכה להיות הפרדה????

הפתרון - או לגדול קצת או לתת מרחב החלטה אישי לאישה .... (גם אם אין לה טעם זה הטעם שלה)
ואם זה ממש לא אפשרי והגברים מרגישים שהם לא מסוגלים לאהוב את הבגדים של האישה שלהם בלי שהם בחרו אותם אז לא נותר לי אלא לנחם אותם...

ובנימה רצינית - זה אמור להיות ברור שאין שום אפשרות לגבר להכנס לחנות בגדי נשים!!!

תחשבו על אופציות אחרות - מה שנקרא בעיה שלכם. לא בעיה של הנשים האחרות....

אפשר להתערב רגע בדיון?

זה ברור שלעמוד ליד התאים זה לא הכי אידאלי, אבל למה יש פה תלונות על זה שגברים מגיעים לחנויות נשים ומחכים בחוץ???

זה כבר כל אחד והסגנון שלו אם מתאים לו או לא, לא אמור להיות בכלל דיון בעניין.

כל זוג וסיבותיו עמו למה הבעל צריך או רוצה להגיע עם אשתו לקניות.

יש כאן הרבה תגובות מנותקות מהמציאות, או מהמגזריות.

האמת נשגב מבינתי.

מכל הסביבה הקרובה שלי לא מכירה גבר אחד שהולך עם אשתו

ובכלליות גם בקניונים לא רואה כמעט גברים (חילונים) שנדחפים להחלטות של האישה. (ולא רק בגלל צניעות)

אותי זה תמיד מצחיק (ולפעמים גם מכעיס) לראות גברים צדיקים עם/בלי גמרא עומדים ליד התאים ומחכים שהגברת תצא והם יחוו דעה וירווח לאישה ו/או להם.

אם יש הפרדה לככ הרבה דברים וגם לבגדים אז זה לא ברור מספיק שגם פה צריכה להיות הפרדה????

הפתרון - או לגדול קצת או לתת מרחב החלטה אישי לאישה .... (גם אם אין לה טעם זה הטעם שלה)
ואם זה ממש לא אפשרי והגברים מרגישים שהם לא מסוגלים לאהוב את הבגדים של האישה שלהם בלי שהם בחרו אותם אז לא נותר לי אלא לנחם אותם...

ובנימה רצינית - זה אמור להיות ברור שאין שום אפשרות לגבר להכנס לחנות בגדי נשים!!!

תחשבו על אופציות אחרות - מה שנקרא בעיה שלכם. לא בעיה של הנשים האחרות....
ואני בכל הסביבה שלי לא מכירה גבר שלא אכפת לו איך אשתו מתלבשת כנראה באמת תלוי מגזר
ולכן הפתרונות צריכים להתאים לשתי הצדדים

אפשר להתערב רגע בדיון?

זה ברור שלעמוד ליד התאים זה לא הכי אידאלי, אבל למה יש פה תלונות על זה שגברים מגיעים לחנויות נשים ומחכים בחוץ???

זה כבר כל אחד והסגנון שלו אם מתאים לו או לא, לא אמור להיות בכלל דיון בעניין.

כל זוג וסיבותיו עמו למה הבעל צריך או רוצה להגיע עם אשתו לקניות.

יש כאן הרבה תגובות מנותקות מהמציאות, או מהמגזריות.
לא ראיתי כאן תלונות על זה שגברים מחכים בחוץ. (רק מצד הגברים המותשים).

אם הם בחוץ ולא בפנים, אף אחד לא התלונן. שיהנו שם, ומבחינתי גם יעשו שטייגען...
חם? גם בשוק חם, וגם בבינהזמנים חם, וגם מחנות לחנות חם.

אבל אני [ועוד נשים!!!]לא אמורה להסתובב בחנות עם בגד של החנות [ואולי אישתו מודדת את אותו בגד בפנים או שהוא יגיד לה על סמך איך שזה ישב עליי למדוד גם] ורק ללכת להביא עוד מידה ולפגוש שם גבר בוהה כי משעמם לו
ובטח לא ליד תאי המדידה.

בלת''ק, תשומת לב הנשים גם כן
מילא כשאת לבד בחנות, אבל כשנכנסות לקוחות נוספות תבקשי ממנו לעמוד מחוץ לחנות ולא לגרום לי(וקרה כמה וכמה פעמים) לגשת למוכרת או לאדם עצמו ולבקש שיפנה את עצמו החוצה...

מכיון שמדובר פה על נושא פרקטי ורגשי וטקטי, (ולא הלכתי) אשמח לדעת מה המנהג בקניונים וכו בחנויות לא מהמגזר החרדי?
סליחה על ההתערבות אבל זה הקפיץ אותי.

למה לא הלכתי?
יש כאן כמה בעיות הלכתיות!

ועזרת הנשים צודקות בענין.
והגם, שטענות הנשים כאן שפעמים זה בלתי עביר מבחינת ההעל, אבל שום סיבה לא מצדקת את כניסת הבעל ממש פנימה.

גברים יקרים תחכו מחוץ לחנות, ובימים חמים מאוד* יעמדו בכניסה במקום צדדי ונסתר והרעיה המתלבטת תגיע אליו לשם..

ונכון שיש נשים שרוצות דוקא את הטעם של הבעל. וגם לא שייך לרכוש שמלה בקניון רמות, לחזור הביתה לצפון או אפי' לבני ברק ושוב לעשות את הדרך חזרה כדי להחליף.. אבל בכולופן זה לא סיבה מוצדקת ולא מתיר את כניסת הבעל לתאי המדידה.

אה, ולא שייך לבנות בכל חנות מבואה עבור הבעלים.

* בימים החמים בתחילת החופש חיכיתי לאשתי בכניסה של חנות בגדים. ותוך כדי נכנסו זוג מבוגרים כשהאשה אומרת לבעלה, תחכה לי בחוץ דוקא נעים כאן....🤔 וזה היה בטבריה...
אמר לה "כן, מאוד נעים אני פוחד להתקרר בחוץ אז אני נכנס פנימה"

אפשר לעבור על קטלוג מסונן לנשים בבית ביחד. לסמן כמה שמלות בסגנון ובתקציב,
ושהאישה תלך לקנות.
נראלי גם פיתרון, לחלקם אולי.

[או ללכת לקנות בקניון]

כולנו מכירים את תופעת הגברים שנכנסים עם נשותיהם לחנויות בגדי נשים.
כבר דובר על כך רבות, אך נראה שהתופעה הזו הגיעה לאחרונה לשיא חדש!
הייתי לא מזמן בחנות בגדים ברבי עקיבא, עומד בעל (נראה אברך מן המניין) באיזור של התאי מדידה ממש מאחורי הווילון!
מחכה שאישתו תצא!
בעלים יקרים, זה ממש לא נעים לנשים אחרות בחנות למדוד בגדים כשאתם עומדים שם..
אני לא נכנסת לשאלות של צניעות מצד הבעל, זה עניין אישי ביניכם לבין בוראכם.
אני מדברת על חוסר נעימות משווע של לקוחות שנמצאות בחנות, זה ממש לא לעניין!
מבינה לגמרי את הרצון של אישה שבעלה יראה מה היא מודדת, אבל אפשר לעשות זאת בצורה מכבדת, לעמוד בכניסה לחנות, בפינה צדדית וצנועה ולא להיכנס פנימה, ובוודאי שלא לאזור תאי המדידה!!!
היה חשוב לי להעלות את זה שוב למודעות לפני תקופת החגים המתקרבת, ופרוג זו במה די מכובדת לכך.
אנא שימרו על האשכול ענייני ומכובד. תודה רבה.
תודה רבה על פתיחת האשכול! נושא חשוב כ"כ!
והמצב מחמיר כשהוא מצביע עלייך ואומר לאשתו "אולי תנסי את זה, מה את אומרת??...." ברר.... דיי!!

ניגשת למוכרת ואומרת לה בקול רם:
יש כאן גברים שלא יודעים היכן המקום שלהם.
לא מסכימה להיות בחנות לבגדי נשים שגבר מסתובב בין הרגלים.
מנסיון, הגברים באותו רגע יוצאים.
פעם אחת המוכרת יצאה להגנת הגבר, והודעתי לה ולו את דעתי בקול רם וברור, והגבר יצא מהחנות.
ההתנהגות הזו היא לא צנועה לחלוטין ממש ההפך מבת ישראל כשרה וצנועה!

תודה רבה על פתיחת האשכול! נושא חשוב כ"כ!
והמצב מחמיר כשהוא מצביע עלייך ואומר לאשתו "אולי תנסי את זה, מה את אומרת??...." ברר.... דיי!!
נתתי כבר דוגמא כזו.. וזה קורה...

ההתנהגות הזו היא לא צנועה לחלוטין ממש ההפך מבת ישראל כשרה וצנועה!
בת ישראל כשרה וצנועה יודעת למחות על חוסר צניעות ולשים את הבושה בצד. יש דוגמאות רבות ממקורותינו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה