בואי לקבל אות כבוד!

• הוסף לסימניות
אז אחרי אינסוף שאלות ובקשות, בירורים והצעות, בעיות ופתרונות- קמה ועולה לאויר העולם ההפקה הראשונה שלי...

מחזמר "אות כבוד"- הופעת בכורה אי"ה ביום שני כ"ה טבת בשעה 7:30 בערב באולם 'חברון' באלעד.

פרוגיסטיות מוזמנות בחום לערב מהנה - הכניסה חינם.

מחכה לראותכן! (ההזדהות אינה חובה... ;) )

• הוסף לסימניות
וואו איזה יופי, שיהיה לך המון הצלחה!!
שתפי אותנו מה אמור להיות שם?

• הוסף לסימניות
צחוקים שלא אמרת, יש לי שיר מוכן בנושא..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;929736:
צחוקים שלא אמרת, יש לי שיר מוכן בנושא..

זה כל הענין... משהו חדש נולד בעוצמות מצמררות...

היום היו חזרות גנרליות: כמה מן הצופות נמלטו בדמעות - - -

סוף סוף רגש יהודי אמיתי: ללא טרגדיות תלושות...

• הוסף לסימניות
ווווואאאיייי מתרגשת איתך!
היינו שותפים בלי סוף :)
חבל שאלעד רחוקה לי מרתק אותי לראות של מי ההלוויה איך יצא הסרט (והסגירה שלו) למה צריך רגלים ולראות איזה לבוש חסידי בסוף מצאת....

הצלחות!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נשמע באמת מעניין
אולי תארגני משהו לבניברקיות:D
המון הצלחה

• הוסף לסימניות
הרבה הצלחות: שהמקרן- יקרין, שההגברה- תגביר, שהתנועות- ינועו כדבעי, שהקולות יריעו כיאות, שהתאורה- תאיר ובכלל שכל הפרטים קטנים כגדולים ידפקו והערב יהיה נעים וזורם ומרגש ונוגע ותזכי לסיפוק ולטעם הטוב שבהפקה מוצלחת.
פעם, פעם עשיתי כל מיני כאלו, אני יכולה להרגיש קצת את מיליוני הפרפרים המפרפרים בקרבך...

• הוסף לסימניות
תפילה להצלחה וידיעה שאחרי כל המאמצים, הכל בידיו- סגולה חזקה להצלחה, מנסיון עשיר :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;929775:
ווווואאאיייי מתרגשת איתך!
היינו שותפים בלי סוף :)
חבל שאלעד רחוקה לי מרתק אותי לראות של מי ההלוויה איך יצא הסרט (והסגירה שלו) למה צריך רגלים ולראות איזה לבוש חסידי בסוף מצאת....

הצלחות!!!!!!!

תמונה אחת תענה על כל השאלות... תלבושות השגנו הכי אוטנטי שיש (החסידים שלי יכולים להיטמע בכיף בכל שטיבלאך מצוי...) ומודעת אבל ענקית הודפסה בדפוס מונוגרף וגרמה להלם קל לאחת המורות שיש לה הכרות עמוקה עם הרבי הנוכחי ונחרדה לראות את מודעות האבל... הסרט עוד לא נסגר אבל בעז"ה זה יקרה הלילה... רגליים? בסוף יצאנו להסרטות אוטנטיות של השחקניות ומי שזקוק לרגליים מכל הסוגים יש לי הרבה לחלק...

בקיצור: שווה לבא!
נ.ב. ועוד לא הזכרתי את המחולות...

• הוסף לסימניות
יפה!!
המון הצלחות!!
מי אימנה את המחול?
ולמה הכניסה חינם? מטעם מי זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;929790:
הרבה הצלחות: שהמקרן- יקרין, שההגברה- תגביר, שהתנועות- ינועו כדבעי, שהקולות יריעו כיאות, שהתאורה- תאיר ובכלל שכל הפרטים קטנים כגדולים ידפקו והערב יהיה נעים וזורם ומרגש ונוגע ותזכי לסיפוק ולטעם הטוב שבהפקה מוצלחת.
פעם, פעם עשיתי כל מיני כאלו, אני יכולה להרגיש קצת את מיליוני הפרפרים המפרפרים בקרבך...

רק פרפרים??... מעופפים רבים ושאר מרעין בישין...

• הוסף לסימניות
במסגרת מה המופע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;929807:
יפה!!
המון הצלחות!!
מי אימנה את המחול?
ולמה הכניסה חינם? מטעם מי זה?

על המחולות מורה נוספת.
הכניסה חינם כי זה ערב הורים מטעם בית הספר, ואנוכי הקטנה רשאית להזמין אורחים מבחוץ...

התכנית עומדת להשכרה מכאן ואילך, אז יש כאן גם אקט פרסומי ;)

• הוסף לסימניות
המון הצלחות בזה ובבא!

• הוסף לסימניות
המון בהצלחה בע"ה
ותמיד להתארגן על גיבויים חלילה שלא תצטרכו

• הוסף לסימניות
מילה, נשמע ממש מעניין ומרגש כאחד
יהיו בעוד מקומות?
אלעד רחוקה :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;930213:
יהיו, אם תזמיני... ;)
ואם יהיה בירושלים- פרוגיסטים כניסה חינם? :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;930218:
ואם יהיה בירושלים- פרוגיסטים כניסה חינם? :rolleyes:

ואם לסבתא היו גלגלים?... :D

קודם שיהיה, מה הלאה ירחם ה'...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה