מידע שימושי בואי לקחת חלק במגזין השיתופי החרדי הראשון! כנסי >>>>

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שמעת כבר על מגזין "לבונה"?
זהו מגזין שיתופי של נשים חרדיות.

מה הכוונה מגזין שיתופי?
שכל אחת מוזמנת לקחת חלק:
ליצור, לקרוא ולהשפיע.

2 מגזינים כבר יצאו לאור.
מביאים בשורה של משהו אחר,
שמבקש כל הזמן ללמוד מה אנחנו רוצות
ואיך להיות מגזין טוב ומתאים יותר.

הנה הכריכות היפות שלהם :)

1609715603040.png
מגוון נשים הגישו חומרים איכותיים
והתקבלו מגזינים חדשניים,
ברמה גבוהה, מחוברים, אחרים!

נשים אהבו וביקשו עוד!

המגזינים הופקו בהתנדבות.
ללא כל גוף מאחורינו,
וללא גורם מממן.

בקרוב יוצא מגזין מספר 3
רוצה לקבל אותו ללא תשלום?
אפשר!

רשמי את פרטייך כדי לקבל את המגזין
וספרי על "לבונה" לכל מי שנראית לך מתאימה.
כשהרשימה תהיה מכובדת מספיק
נוכל לפנות למפרסמים ולעניין אותם
בפנייה ממוקדת ל2000 נשים.

בואי!
הרשמי בטופס >>>>
וספרי גם לחברות :)
ככל שתרשמנה יותר נשים,
כך יגדל הסיכוי שתקבלי את מגזין מספר 3 ללא תשלום!

קפצנו למים עמוקים,
מחכות לך, כדי שהמיזם יצליח!
בואי לטופס >>>>>>

נ.ב. אם יש לך עסק שפונה לנשים את מוזמנת לפרסם במגזין "לבונה".
כתבי לנו למייל levona.nashim @ gmail.com ונחזור אליך בהקדם.

1609715682351.png

....

קבצים מצורפים

• לבונה - להדפסה ביתית01.pdf
    2.2 MB · צפיות: 109
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
פשוט יופי של דבר

• הוסף לסימניות
נשמע מבטיח, נרשמתי

• תודה
Reactions: GRN
  • הוסף לסימניות
תבררו טוב טוב טוב אם זה אכן רווחי מספיק ... בעבר גם אני רציתי לצאת במיזם כזה והתייעצתי המון המון עם אנשי מקצוע מהתחום הזה - כולם כאחד הורידו אותי מהרעיון הזה של להרוויח ממפרסמים כשיש כל כך הרבה מתחרים בשוק המגזינים שכבר בנו מותג חזק ויציב והשיתופיות כאן היא לא ממש בשורה חדשה ומשכנעת מספיק שתביא לכם מפרסמים שווים.
אבל אולי היום המצב שונה... אני בררתי לפני 3-4 שנים, ובררתי על מצב שאני מביאה 5000 נשים...

בכל אופן, המון המון המון הצלחות!!!! מגזין מושקע ומלא תוכן שאהבתי!!!

• הוסף לסימניות
@יואל ארלנגר - קקטוס ו @אפשרי אולי תרוצו על אותה מתכונת, (וכמה שזה נשי - המקביל יהיה גברי).
תוכלו לקרוא לו "חלבנה"....
תבררו טוב טוב טוב אם זה אכן רווחי מספיק ... בעבר גם אני רציתי לצאת במיזם כזה והתייעצתי המון המון עם אנשי מקצוע מהתחום הזה - כולם כאחד הורידו אותי מהרעיון הזה של להרוויח ממפרסמים כשיש כל כך הרבה מתחרים בשוק המגזינים שכבר בנו מותג חזק ויציב והשיתופיות כאן היא לא ממש בשורה חדשה ומשכנעת מספיק שתביא לכם מפרסמים שווים.
אבל אולי היום המצב שונה... אני בררתי לפני 3-4 שנים, ובררתי על מצב שאני מביאה 5000 נשים...

כיום המצב שונה, אבל כל עוד אין הפסדים, אפשר בהחלט לנסות, זה ודאי טוב יותר מלהתייעץ.
הרבה עסקים שהיו נראים לא שווים בעליל, בסוף הצליחו מאד.
מספיק להם לקבל חסות של קופת חולים גדולה, ועוד כמה שאריות מפה ומשם - והם יוצאים גם עם רווח.
לדוגמא, "קובץ גליונות" - התחיל במיזם לא רווחי בעליל של עלונים מאברכי מיר, לאחר תקופה נתן פלדמן מצוף לקח חסות, והפלטפורה הזו היום היא בין המבוקשות והמעניינות. (5 ש"ח, לא בשמים, אבל נמכר בערמות).

במנשר באשכול מקביל, מופיע:
1609748773046.png

מי אמר "מוזרות בלבנה..."

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

אכן, להרוויח ממגזין כזה זה סיפור מורכב, אבל לכסות עלויות הדפסה והפצה, יתכן שאפשר.
זה בעיקר תלוי בציבור.
ירשם? יהיה
לא ירשם? לא יהיה
בינתיים יש הרשמה, והיא עולה כל הזמן!
נקווה שזה באמת יצליח, ולגברים יהיה מודל מוצלח לחקות :)

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
ועוד הקפצה
מתקדמים
וצריך עוד :)

• הוסף לסימניות
up

• הוסף לסימניות
זה מדהים!!!!!!
ממש מקווה שתצליחו!!!!!!!!!!!!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הדפסתי,
נראה מרתק...
(קצת קשה לקרוא עיתון שלם במייל)
נכון!
לכן אנחנו מנסות שהמגזין הזה יהיה מודפס.
תרשמי :)
כל אחת שנרשמת מגדילה את הסיכויין שהמגזין הבא יצא מודפס וללא תשלום!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• לבונה 2 טעימות.pdf
    3.4 MB · צפיות: 286
  • הוסף לסימניות
@GRN אם יורשה לי:

ישנם בעלי עסקים שלא מעוניינים לפרסם בתפוצות מייל, כי כיון שזה חינמי ורישום חד פעמי, רבים מהעותקים אינם נפתחים אפילו.
עשו בירור כמה סביבכם מקבלים 'שחרית' ולא פותחים אותו בכלל יותר מפעמיים בחודש.

הפתרון הקל והגרוע - הכנסת קישורים [לא משנה לְמה] בין דפי המגזין.
ניתן לבדוק כמה לחיצות פתחו את דף הנחיתה ומכמה כתובות IP.
החיסרון [בין השאר] לא כל קוראת תלחץ על הקישור, קשה למצוא נושא שיגרום לכולן לעשות זאת. [אולי ניתן לצרף רשימת כתובות IP מכמה קישורים.]

הפתרון הקשה והאיכותי - דִרבון הקוראות להגיב - בתשובה למייל, בפניה לפרסומים או בסקר שישלח מפעם לפעם עם המגזין.
החיסרון - לוקח זמן, אולי לעתים עולה כמה שקלים.

לכאורה כדאי לנסות את שניהם במשך הזמן.

בתקוה שהועלתי.

• הוסף לסימניות
@GRN אם יורשה לי:

ישנם בעלי עסקים שלא מעוניינים לפרסם בתפוצות מייל, כי כיון שזה חינמי ורישום חד פעמי, רבים מהעותקים אינם נפתחים אפילו.
עשו בירור כמה סביבכם מקבלים 'שחרית' ולא פותחים אותו בכלל יותר מפעמיים בחודש.

הפתרון הקל והגרוע - הכנסת קישורים [לא משנה לְמה] בין דפי המגזין.
ניתן לבדוק כמה לחיצות פתחו את דף הנחיתה ומכמה כתובות IP.
החיסרון [בין השאר] לא כל קוראת תלחץ על הקישור, קשה למצוא נושא שיגרום לכולן לעשות זאת. [אולי ניתן לצרף רשימת כתובות IP מכמה קישורים.]

הפתרון הקשה והאיכותי - דִרבון הקוראות להגיב - בתשובה למייל, בפניה לפרסומים או בסקר שישלח מפעם לפעם עם המגזין.
החיסרון - לוקח זמן, אולי לעתים עולה כמה שקלים.

לכאורה כדאי לנסות את שניהם במשך הזמן.

בתקוה שהועלתי.
תודה על ההשקעה ועל הרצון להועיל!
המגזין הזה מתכוון להיות מודפס, הוא לא מתאים לפורמט דיגיטלי.
העליתי לכאן רק כדי שיהיה אפשר להתרשם מהסגנון, מהתוכן ומהאיכות.
בהודעה הראשונה יש הפניה לטופס הרשמה, כדי לקבל את מגזין פיזי ללא תשלום.
ושוב, תודה!

• הוסף לסימניות
Up

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה