בובה (אימום) להדמיית תנועות גוף

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
משהוא בבובה הזו צורם לי קצת עם הרגליים..
הרגליים נירא לי מגעים מעזור הצדדים ולא יורדים מלמטה וגם הבטן שם לא ממש מסתדר לי...
אני באמת מחפש משהוא כזה

• הוסף לסימניות
מאוד קשה למצוא בובות טובות מספיק
כי אלה שמעץ - לא מספיק גמישות ויש לא מספיק מדויקות וכו.....

• הוסף לסימניות
נכון, קשה למצוא בובות טובות מספיק.
הרבה פעמים חסר את השרירים שמתכווצים ומתמתחים,
את העצמות המעוגלות והבולטות מהעור,
את העור שנמתח ומתכווץ.
את כיסי השומן שמתנפחים ומתקמטים.
ושלא נדבר על הבעות!
כמה שלא צועקים עליה, ומה שלא מבטיחים לה, פשוט כלום! פרצוף פוקר אמיתי.

בובה עם כל השכלולים הנ"ל מאוד יקרה. יש לי כמה, אך אני לא מוכרת בשום אופן.
אפשר להשיג אותה במראה שלי, או במקרים ספציפיים אצל המשפחה הקרובה שלי.
(במחשבה שניה, האם אני שומעת הצעה של 100 דולר? 150! האדון ההוא שם בחולצה האדומה- 200! 200 דולר עבור אחי הקטן. 200 פעם ראשונה.... פעם שניה...נמכר! לאדון בחולצה האדומה. אתה יכול לאסוף את היצור בכניסה, צרחות, יללות, ומכות כלולים בחבילה. בהצלחה.)

אני מרגישה שלומדים לצייר בני אדם מבני אדם. אחרי שמתאמנים, כבר מכירים את מיקום והתנהגות השרירים, העצמות, והעיוותים הייחודיים שחלקי גוף עושים בתנוחות מסוימות.
בובת עץ באה רק להזכיר את מקום הנחתן של האיברים באופן כללי. לתת הנחיות כלליות שעוזרים בתנוחות ובזויות כשצריך.

בהרבה חנויות לכלי ציור ומלאכה יש בובה כזו, אפילו חנויות פשוטות יחסית.

בנוסף -במאנגה סטודיו יש בובה תלת מימדית הניתנת למניפולציות הכוללות תנוחות, הוספת שרירים, שומנים, גובה, ובגדים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
חחח @Ammo ...
כל צייר צריך שיהיה לו את הבובה הזאת על המדף, בשביל הפוזה. זה מרשים מבקרים. הם נכנסים ושורקים כזה: "פשייייי... וזה בשביל הציור, נכון? בשביל לצייר אנשים וכל זה." אני פשוט אומרת כן, וזהו. ככה בונים תדמית רצינית, אנשים. (הרי אף אחד לא יקח אתכם ברצינות אם תגידו 'לא, קניתי את זה בחמישים שקל אבל אין לי ממש מושג איך משתמשים בזה').
אגב למורה שלי לציור הייתה בובה כזאת, משום מה, כמו שאמרו קודם, היא (הבובה, כן) נתנה תחושה נורא בובתית כשזה הגיע לציור תנוחות, אז לא ממש השתמשנו בה. אבל שוב, מקצועיות, זה בטח היה אחד הפרמטרים ששכנעו אותי בזמנו שהמורה ההיא ממש טובה.
(היא הייתה טובה. מאד. מספר אצלי למעוניינים.)

• הוסף לסימניות
לגבי הפרצוף פוקר- לא רוצה להגביה ציפיות, אבל אם יש לך איזה אחיין קטן בבית, תני לו ביד טוש שחור... זה אמור לסדר את המצב.
(אצלי הבובה קיבלה אחר כך אחוזי נכות, ועוד כמה הקלות. אבל את יודעת זה בטח טוב יותר מפוקר פייס.)

• הוסף לסימניות
@לדLed, הצחקת אותי כהוגן.

הבובה הזאת נועדה להדמיות בלבד. כדי להבין את תנועת הגוף ותו לא. היתר - הידע, הכרות עם ציורים, רפרנסים.

• הוסף לסימניות
הבובה דווקא כן שימושית.
חוץ מהרושם (שביבנו, עבורי זה באמת השימוש היחיד שתהיה לי עבורה כשאשיג אחת).

לא באתי ח"ו לצחוק על השימוש בה,
רק לתהות על מקור התלונה לכך שהיא "עצית" מדי.

הסיבה שהיא לא שימושית עבורי- היא פשוט שדחיתי ודחיתי את הקניה,
בהיתי בה כל פעם שפגשתי בה בחנות.
שאלתי את עצמי, "יאלה, קונים?"
עניתי לעצמי, "נאאאא...." והמשכתי הלאה.
בשלב הזה אני לא מרגישה בה שום צורך,
אבל אני בטוחה שזה יעזור להרבה.
כל עוד זוכרים שזה תזכורת לתנוחות, כמו ש @א-ירושלמית אמרה.

• הוסף לסימניות
היא באמת שימושית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה