בובה אמיתית

• הוסף לסימניות
היא סה"כ בת חודש... והיתה כ"כ מתוקה, פשוט נהנתה מהצילומים

• הוסף לסימניות
תמונות יפות מאוד
במיוחד השלישית, נראה כאילו האפרוח בוקע מהביצה.
אגב, היא ניראת יותר מחודש

נכתב ע"י album;985809:
מקסים!!!!!

(בתמונה השניה כדאי ליישר את הפאנל)
לא כדאי, התינוקת תישפך...

• הוסף לסימניות
התמונות ממש מדהימות!!!
התמונות שלך אחת אחת!!!- זו לא הפעם הראשונה שאני רואה זאת.........

• הוסף לסימניות
עם פינוקים כאלה, ברור שתהנה מהצילומים

תמונות מדהימות מדהימות!

• הוסף לסימניות
חלומי.....
התמונה האחרונה שווה לב.

• הוסף לסימניות
יפהפיה!
והוצאת אותה סופר-יפהפיה!

• הוסף לסימניות
בתמונה האחרונה היא ממש נראית בובת חרסינה
מתוק מתוק!
(והיא נראית יותר מחודש:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;986388:
תמונות מהממות. היא יותר מחודש...

(הצלצול בטעות...)
לי יש בת חודש (עוד אעלה בעז"ה תמונות) והיא נראית עוד עוברית... לא ככה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;986793:
(הצלצול בטעות...)
לי יש בת חודש (עוד אעלה בעז"ה תמונות) והיא נראית עוד עוברית... לא ככה!
הבן שלי בן חודשיים, והיא נראת לי בערך בגיל הזה כי בגיל חודש עדיין העיניים לא ממוקדות וגם הראש לא יציב בכזו צורה.
הלואי שהיו לי עכשיו מזומנים מיותרים כדי לצלם אותו תמונות ניו בורן כאלו. הן תמונות מדהימות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה