..בובה חדשה..

• הוסף לסימניות
IMG_8192.jpg
IMG_82002.jpg

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות!
לדעתי גם ממש כהה

• הוסף לסימניות
מושלם ממש,
אוהבת את התאורה
לדעתי זה כהה, אבל זה טוב שזה כהה ככה, כי התאורה עמוקה ויש לה יופי בתאורה הזו.
אל תבהירי.

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי מאירה טיפה..
תמונות ממש יפות ורכות!!!פחות התחברתי לזווית השניה,אבל התמונה הראשונה מהממת!!

• הוסף לסימניות
מקסים!!

על זה שזה אין חילוק
רק שברכי כתבה שהיא אוהבת את הכהה

אני אוהבת בהיר
(אני חושבת שאולי זה קצת עמוס צבע הפנים שלה)

• הוסף לסימניות
מושלם ממש,
אוהבת את התאורה
לדעתי זה כהה, אבל זה טוב שזה כהה ככה, כי התאורה עמוקה ויש לה יופי בתאורה הזו.
אל תבהירי.

בעיבוד בכללי תמיד יפה כהה.
בניו בורן, לעניות דעתי, כל היופי זה ברכות, בבהירות. צלמות ניו בורן גדולות תמיד מעבדות בהיר (מדברת על צבע העור)

• הוסף לסימניות
חני הראשונה וואו
אני בעד להבהיר
לפחות לפתוח את השחורים קצת..

• הוסף לסימניות
מזל טוב חני! הרבה נחת!
היא נראית דבש!
התאורה מאוד יפה!

• הוסף לסימניות
הרבה נחת מהמתוקה!!!

והתמונות מהממות!!!

• הוסף לסימניות
מתוקה - מצטרפת למבהירים ;)
התינוקת מקסימה המון מזל טוב וגידול קל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה