בובה חדשה

• הוסף לסימניות
בעיני זה החיתוך

קבצים מצורפים

• Untitled-22.jpg
    KB 159.7 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
ולא מפריע שצד שמאל כ"כ ריק?

• הוסף לסימניות
בכלל לא!
החלל הלבן הזה, הוא בדיוק עושה את התמונה...
ולדעתי, כמה שיותר אביזרים, זה לוקח את תשומת הלב מהילדים עצמם...

• הוסף לסימניות
זו מלכתחילה ככה, יותר טוב או שעדיף לרוחב?
מפריע שחסרה מגירה?

• הוסף לסימניות
תחתכי עד הנעל בצד שמאל
אז לא יפריע ...

לגבי הצד הריק של התמונה העליונה זה לא אמור להיות כך זה סוף התמונה רק לא מסגרתי אותה

• הוסף לסימניות
למה לא לתקן?

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.jpg
    KB 95.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מתלמדת- הצחקת אותי... אני לא כזו גרפיקאית...
כן זה פורמיקה מבריקה

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות!!!
יש לך קו יחודי...

• הוסף לסימניות
לא מפריע מגירה ריקה, הפוך, זה היופי, רק שהמגירה השניה צריכה להיות ריקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;761327:
מתלמדת- הצחקת אותי... אני לא כזו גרפיקאית...

לא הבנתי את הבדיחה.
אם יש לך פוטושופ זה לוקח שלוש דקות כולל זמן התגובה, אפילו לגרפיקאית גרועה כמוני.
(לא כל הציירים נולדים חברים של המחשב.)

• הוסף לסימניות
כשראיתי את התגובה שלך חיפשתי את התיקון כמה שניות ופתאום גיליתי שנולדה מגירה חדשה.. וזה הצחיק אותי...הצלחת לשמח יהודי...
ראש של גרפיקאי רואה מסך לבן עם איזשהו חפץ ומיד הוא חושב קדימה- מוסיף רקע, מכפיל את החפץ, מוסיף השתקפות, מיבא דמות מתמונה אחרת ויש לו תמונה מושלמת(לזה התכוונתי ראש של גרפיקאי). אני בתור צלמת, מעמידה הכל מראש ולא חושבת על תוספות אלא מכניסה לפטושופ רק לתיקונים קלים כמו צבע, בהירות, חיתוך.
תודה בכ"א על הרעיון

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות, וזאת רק ההתחלה....
בתמונה הראשונה לא חסר קצת אור על הבובה ?!

• הוסף לסימניות
יצירתית! אבל ממש, תמונות מדהימות ביצוע אדיר,קו מענין, יש לך עתיד!!!!!

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד!!!! סגנון אדיר ומיוחד!!!!

איפה את מצלמת?
(מאד מעניין אותי: מאיפה הבגדים של הילדים? בדיוק כזה אני מחפשת...)

• הוסף לסימניות
בחיפה עיר הקודש...
אני יכולה לשאול את האמא לגבי הבגדים- מעוניינת?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

הערות שוליות: הרגל של הדובי נוגעת במסדרת, קצת צפוף שם למטה.
חסר קצת איזון מימין (ריק מידי)
אפשר לוותר על חלק מהאביזרים.

התמונה השלישית בגוונים לא נכונים.

• הוסף לסימניות
לדעתי, אין בעיה שהרגל מתקרבת למסגרת, יש פרופורציה יפה מאד באביזרים, שום דבר לא מיותר שם
לגבי הגוונים, אי אפשר לראות במחשב גוונים מדויקים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה