בובה מדגמנת

• הוסף לסימניות
מעולה ! מקצועי מאוד !
יופי ! :)

מוטי :)

• הוסף לסימניות
יש את הקשתו האלו ב"היינה" בבני ברק

• הוסף לסימניות
אמרתי לגברת "קוקוס" שהיא עשתה בחירה מצוינת עוד לפני שראיתי את התמונות.
כשרואים את התמונות המדהימות האלה אי אפשר להאמין עד כמה היה צריך פה חוץ מהמקצועיות, החדות, הזוויות, התאורה וכולו, גם טון סבלנות וכרכורים סביב הבובה הקטנה עד שתואיל להנפיק חיוכים מרשימים במצעד הקשתות והפונפונים ושאר המוצרים שדרשו תצוגה הולמת כיאה וכיאות למוצרי האופנה של קוקוס.
גילו לי שהצלמת עבדה על זה קשה ובסבלנות נדירה, אז גם אני מגלה. שתדעו! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1785969:
אמרתי לגברת "קוקוס" שהיא עשתה בחירה מצוינת עוד לפני שראיתי את התמונות.
כשרואים את התמונות המדהימות האלה אי אפשר להאמין עד כמה היה צריך פה חוץ מהמקצועיות, החדות, הזוויות, התאורה וכולו, גם טון סבלנות וכרכורים סביב הבובה הקטנה עד שתואיל להנפיק חיוכים מרשימים במצעד הקשתות והפונפונים ושאר המוצרים שדרשו תצוגה הולמת כיאה וכיאות למוצרי האופנה של קוקוס.
גילו לי שהצלמת עבדה על זה קשה ובסבלנות נדירה, אז גם אני מגלה. שתדעו! :)

תודה

אני מגלה פה קשרים קוקוסיים? :rolleyes::p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה