שואב שוטף בובוט או טינקו מה אומרים?

• הוסף לסימניות
מה ממליצים בובוט או טינקו?

• הוסף לסימניות
מכל מיליוני התגובות בפרוג -
נשמע שהטינקו מעולה אבל קצת רגיש ועדין.

לחברה שלי יש בובוט כבר שנתיים והיא מרוצה עד הגג!

• הוסף לסימניות
מחכה לעוד תשובות מאוד יעזוור לי
תודה

• הוסף לסימניות
יש לי טינקו חצי שנה ואני ממש מרוצה. צריך לקרוא את ההוראות פעם אחת בתשומת לב וזהו. לא מסובך בכלל. אה, ולהקפיד עליהן כמובן.

• הוסף לסימניות
יש לי טינקו חצי שנה ואני ממש מרוצה. צריך לקרוא את ההוראות פעם אחת בתשומת לב וזהו. לא מסובך בכלל. אה, ולהקפיד עליהן כמובן.
בדקת בזמנו את הבובוט?

• הוסף לסימניות
נשמח לשמוע עוד נשים

• הוסף לסימניות
יש לי את הטינקו הוא מאוד קל לשימוש כולם רוצים לנקות!!! ילדה בת 6 שוטפת איתו חדר
רק יש לי שאלה למי שיש לה אותו, כמה שאני מנקה אותו תמיד נשאר לי ריח לא נעים שהוא מתחיל לעבוד, הבעיה היא אצלי? אשמח לתשובה

• הוסף לסימניות
אחרי שמסיימים להשתמש ולשטוף אותו
צריך להוציא את המברשת ואת הפילטר להתייבש
(מניחים את זה להתייבש במתקן של הטעינה, בצדדים)

• הוסף לסימניות
יש לי את הטינקו שנה וחצי פצצה של מכשיר

• הוסף לסימניות
יש לי את הטינקו הוא מאוד קל לשימוש כולם רוצים לנקות!!! ילדה בת 6 שוטפת איתו חדר
רק יש לי שאלה למי שיש לה אותו, כמה שאני מנקה אותו תמיד נשאר לי ריח לא נעים שהוא מתחיל לעבוד, הבעיה היא אצלי? אשמח לתשובה
צריך לשטוף את המיכל היטב אחרי כל פעם, ואני עושה גם אקונומיקה פעם בכמה ימים. דווקא אני לא מקפידה כל כך להוציא את המברשת לייבוש ואין לי ריח.

• הוסף לסימניות
אשמח שלא תסטו מהאשכול
יש כבר אשכול עם מלא דפים על הטינקו
פה תרשמו למי יש טינקו או בובוט

• הוסף לסימניות
כתבתי לך כבר פעם באישי, יש לי בובוט 11 חודשים
מרוצה
לאחרונה הפקק של הבקבוק מים נקיים קצת נשבר אבל הצלחנו להדביק
קצת קשה להוציא את המים הנקיים מהמכשיר.
גם רשמו שהטינקו אוסף לכלוכים גדולים יותר. לשיקולך.
יאללה תחליטי :) מה כבר יכול להיות.

• הוסף לסימניות
אשמח שלא תסטו מהאשכול
יש כבר אשכול עם מלא דפים על הטינקו
פה תרשמו למי יש טינקו או בובוט
אחרי הרבה התלבטויות הלכנו על הטינקו S5 ....
ב''ה מרוצים מאוד!!!!!!!
מנקה מעולה, קל להפעלה, כל ערב לעשות ניקוי (דקה וחצי אוטומטי) ולהוציא את המברשת לייבוש.
קלי קלות, ממליצה מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה