עזרה בובוט - תקלה E4 מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
צריך להוציא את המברשת ולנקות מה שנתקע
לפעמים זה טישו, שערה או גומיה

• הוסף לסימניות
מוזר, המברשת נקיה לגמרי וניסיתי גם במברשת אחרת של אמא שלי ולא עובד.
מה עוד יכול להיות??

• הוסף לסימניות
אין שום דבר תקוע מלמטה?
לא חייב להיות שיש משהו על המברשת אלא באיזור
אם שום דבר לא עוזר, אפשר להניח על המטען ולחכות שהוא "ישכח" שהיו בעיות, קרה לי פעם וזה הסתדר

• הוסף לסימניות
תקלה בבוטוט שנקראת E9 והוא מראה שמוטען על 100% וכשמדליקים עושה שיש 0%
מה זה? מה הפתרון למי פונים?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
לי היה את אותה בעיה
יש לי את הווטסאפ של בובוט שירות לקוחות הם נותנים שם מענה מאוד איכותי ומהיר לכל בעיה.
לי הם סימנו לבדוק שהגלגל שמחזיק את המברשת ואכן בדקתי הוא לא זז, הוא היה תקוע בגלל שיערות שנתקעו בו, ניקיתי וזה השתחרר וחזר לעבוד.

• הוסף לסימניות
לי היה את אותה בעיה
יש לי את הווטסאפ של בובוט שירות לקוחות הם נותנים שם מענה מאוד איכותי ומהיר לכל בעיה.
לי הם סימנו לבדוק שהגלגל שמחזיק את המברשת ואכן בדקתי הוא לא זז, הוא היה תקוע בגלל שיערות שנתקעו בו, ניקיתי וזה השתחרר וחזר לעבוד.
אשמח לקבל את המספר

• הוסף לסימניות
יש לי גם תקלה E9
המכשיר לא מצליח להטען.
ניסיתי ליצור איתם קשר, לא עונים ומפנים קישור לוואטסאפ שאין לי.
כשענו אמרו לי לשלוח מייל עם תמונה של הבעיה, ומאז לא התייחסו.
יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
תתקשרי למכירות
שם סביר שיענו לך, הרי הם רוצים למכור, לא?!

• הוסף לסימניות
תקלה 63 (או אולי G3) מישהו מכיר? איפה לחפש?
בחברה רוצים 700 שקל לתיקון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה