לאתגר
ח חנה ש. משתמש סופר מקצוען כתיבה ספרותית צילום מקצועי יוצרי ai 11/3/25 הוסף לסימניות #2 האתגר פעיל 24 שעות מרגע העלאה.
פנינה ריימונד סטיילינג זה כל הסיפור :) מנוי פרימיום עיצוב גרפי כתיבה ספרותית מוזיקה ונגינה הפקות ואירועים עיצוב ואדריכלות פנים • יוצרי ai 11/3/25 הוסף לסימניות #3 שייך לאתמול בלילה או מהיום בלילה?
נכון מאוד מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום כתיבה ספרותית יוצרי ai 11/3/25 הוסף לסימניות #5 נכתב ע"י פנינה ריימונד: שייך לאתמול בלילה או מהיום בלילה? לחצ/י כדי להרחיב... כפי שאני מבין, @הדס גרשון שניצח לא זמין, המנהל חיכה עד הבוקר, ואז ביקש מ @חנה ש. שניצחה מקום שני שתעלה במקום... לענ"ד דבר מבורך... (ואולי אפילו לא צריך לחכות עד הבוקר) נערך לאחרונה ב: 11/3/25
נכתב ע"י פנינה ריימונד: שייך לאתמול בלילה או מהיום בלילה? לחצ/י כדי להרחיב... כפי שאני מבין, @הדס גרשון שניצח לא זמין, המנהל חיכה עד הבוקר, ואז ביקש מ @חנה ש. שניצחה מקום שני שתעלה במקום... לענ"ד דבר מבורך... (ואולי אפילו לא צריך לחכות עד הבוקר)
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת