בובות פורצלן/חרסינה

• הוסף לסימניות
שברתי בטעות למישהי ואין לי מושג באילו חנויות לחפש.
משהו יודע היכן ניתן להשיג?
עדיף בירושלים...

• הוסף לסימניות
נראה לי יש במומנטום

• הוסף לסימניות
יש גם בשוקולאב ברב שפע. אבל גם ם וגם במומנטום מוכרים בובות יקרות. ישנן בובות פשוטות יותר בחצי ובשליש מחיר. לכן אני ממליצה לך לברר בעדינות כמה עלתה הבובה והיכן נקנתה.

• הוסף לסימניות
הבובה נקנתה בפתח תקוה ונראה לי שהיא מהסוג היקר :(
אבדוק בחנויות שצינתן. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לא נראה לך שהם יעדיפו לקבל את שווי הבובה ולרכוש לבד?
אולי כבר נמאס להם ממנה וירצו פריט אחר?
אולי הפריט השבור היה בעל ערך רגשי ולתחליף אין אותו כבר?
לא פעם כשמישהו שובר לך חפץ זה לא מזיז בכלל ואתה שמח להתחדש, יש כמובן פעמים שזה לא כך. ולכן לפי שאת מתרוצצת ומשקיעה הייתי מציעה לך להידבר מולם ולראות מה הם מעדיפים.

• הוסף לסימניות
ראיתי בפורצלן באשדוד

• הוסף לסימניות
אני חושבת שיש בחבקוק בגאולה, במחלקת המתנות למעלה.

• הוסף לסימניות
אמרו לי כמובן שלא צריך וכו' וכו'
אבל אם אמצא אחת דומה - ארגיש יותר טוב עם עצמי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה