כללי בובות

• הוסף לסימניות
אני צריכה לייצר חמש בובות עם אותו גוף ופנים שונות (לא בבכמות, ביחידות)
איך עושים את זה? איפה?
מי שיוכל לעזור תבוא עליו הברכה

• הוסף לסימניות
יש בחנויות צעצועים.....
תפרטי יותר לא מובן מה את צריכה.

• הוסף לסימניות
אני צריכה לייצר בובות שאני עיצבתי עבור מישהוא

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לדמויות תלת מימד בפוטושופ או אילוס?

• הוסף לסימניות
או באמיתי?

• הוסף לסימניות
אני כבר עיצבתי בובות באילסטריטור ואני צריכה לייצר אותם "באמיתי" מפלסטיק, חימר, פלסטלינה, פימו, פורצלן, לא יודעת, שיהי מאיזה שהוא חומר,

הבובות עם ראש גדול וגוף קטן

• הוסף לסימניות
בובות פלסטלינה

אפשר לייצר מפלסטלינה. אבל לא ברור איזה גודל, מה התקציב, לאיזו מטרה ועוד פרטים.

תכנסי לאתר שלי תראי בדף פרוייקטים/עבודות "דמותג" זאזא . www.ettyl.prog.co.il
(או בתיקיית עבודות המצ"ב)

תקבלי איזה מושג כלשהו...

יש מומחית בטלז סטון -השאלה אם זה מה שאת צריכה.

להתראות, אתי

• הוסף לסימניות
יש כמה נשים שמיצרות בובות כאלה את רוצה טלפון (בובות באופן מקצוע מאד. או שאת רוצה להכין בעצמך

• הוסף לסימניות
אני רוצה מקצועי מאד, יש לך טלפון

• הוסף לסימניות
בובות: יש לה קטלוג
046770411

• הוסף לסימניות
בובות: יש לה קטלוג
046770411

• הוסף לסימניות
תודה!
מאיזה חומר היא עושה?
כמה בערך זה עולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה