"בובת ניו יורק" (עם שכפץ)היכן לקנות במחיר מוזל

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חולי;2089448:
מה המחיר של בובת AMERICAN GIRL- אמריקן גירל, ומאיפה קונים בארץ?

70 דולר לבובת תינוקת ו-100 דולר לבובה רגילה גדולה.
עד כמה שידוע לי אין לקניה בארץ.

• הוסף לסימניות
לבת שלי יש את בובת ניו יורק, הרגילה שנמכרת כאן בארץ בסביבות 190 ש"ח, ואכן השיער לא הכי ידידותי, אחת לשבועיים בערך אני רוחצת לה את השיער במים עם מרכך שיער ומיבשת בחלון ואח"כ השיער רך ונעים והיא מתסרקת אותה בלי סוף.................

• הוסף לסימניות
עזרה ואחוה 160 או 170

• הוסף לסימניות
בובת ניו יורק עולה בארה"ב 25 דולר.
בובת אמריקן גירל - עלתה של לפני עשור - 120 דולר. אני מניחה שהיום היא קצת יותר יקרה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י VIP MV;n4925764:
לבת שלי יש את בובת ניו יורק, הרגילה שנמכרת כאן בארץ בסביבות 190 ש"ח, ואכן השיער לא הכי ידידותי, אחת לשבועיים בערך אני רוחצת לה את השיער במים עם מרכך שיער ומיבשת בחלון ואח"כ השיער רך ונעים והיא מתסרקת אותה בלי סוף.................

גם אצלי אותו סיפור

• הוסף לסימניות
אמריקן גירל
בגודל 36 סנטימטר ב60 דולר
46 סנטימטר ב115 דולר
זה שווה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה