בוגאבו בי למכירה

• הוסף לסימניות
בוגאבו בי במצב מעולה אבל עם פגם קל בגלגלים (נוסעת טוב וראויה לשימוש יום יומי אבל אפשר לתקן גלגל טיפונת עקום ודפיקה קלה בשילדה)
צבע הגגון אפור- חום
במחיר מציאה!!! 900 ש"ח.
לפרטים נוספים ניתן להתקשר 052-7171405.
(לא אני השתמשתי בה כך שאין לי עוד הרבה מה להוסיף)

• הוסף לסימניות
הקפצה היא במצב מעולה חוץ מהפגם הקל שניתן לתיקון מי שרציני יש אפשרות לתמונות.

• הוסף לסימניות
זה הצבע הוא נקרא חאקי

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
bugaboo bee למי שלא מכיר:

קומפקטית ועדיין מאפשרת חוויה שלמה עבור הורים שחיים את הקצב.
בוגבו עונה לקריאת ההורים המודרניים, הנמצאים בתנועה, עם עגלה קומפקטית, קלה וזריזה. Bugaboo Bee גודלת עם ילדך מרגע לידתו ועד גיל 3 לערך (משקל 15 ק"ג).

קומפקטית

כשהמרחב הוא יקר, עגלת Bugaboo Bee המתקפלת ליחידה אחת – עושה את העבודה. מלידה ועד גיל 3 לערך, היא צרה מספיק על מנת לנווט את דרכה בחללים צרים ולהתקפל ביעילות לתוך ארון צפוף או תא מטען של מונית עירונית.

קלי קלות

הורד את משענת הגב, הפוך את המושב, כוונן את גובה המשענת ואת גובה הגגון, הארך את אורכו של בסיס המושב, והשען לאחד משלוש המצבים ביד אחת. השתמש בשק השינה וה- Bugaboo Bee מתאימה לדרישות הנוחות של תינוקך! הסר אותו והתאם את המושב לישיבת פעוט. ניתן להקליק אף מושב בטיחות לרכב על גבי העגלה.

זריזות

מסגרת אלומיניום, גלגלים קדמיים קטנים הסובבים סביב עצמם, ידית דחיפה עשויה מקשה אחת, וארבע גלגלים בעלי בולמי זעזועים עצמאיים לכל אחד הופך את תמרון העגלה ברציפי הרכבת, מעברי מרכולים, וחנויות בוטיק צפופות למשימה ב"יד אחת"

קומפקטית
העגלה מתקפלת לגודל קומפקטי, עוברת בקלות במעברים צרים, ומתאימה בקלות לתאי מטען צפופים. רוחבה 53 ס"מ כאשר היא פתוחה ו- 45 ס"מ כאשר היא מקופלת.

מתאימה לתינוקות מגיל 0
הטו לגמרי את המושב והאריכו את חלקו התחתון כדי ללכת לטייל עם תינוק שזה עתה נולד. הוסיפו את שק השינה לתינוק לנוחות והגנה נוספת. ניתן להוציא בקלות את שק השינה ולהפוך את המושב כדי שיתאים לילדכם הגדל.

גלגלים מוקצפים הכוללים בולמי זעזועים עצמאיים
הגלגלים הקדמיים מסתובבים ב- 360 מעלות משפר ביצוע תמרונים ביד אחת. הגלגלים כוללים בולמי זעזועים וצמיגים מוקצפים כדי להבטיח טיול חלק בלי קשר לכמות המכשולים בדרך.

עגלה עם מושב דו כיווני
מקמו את המושב עם הפנים אליכם כדי לתקשר עם ילדכם. הפכו את המושב כדי לאפשר לילדכם לראות את העולם. מערכת בעלת מפרק עגול מקלה על ההרמה, הסיבוב וההחלקה של המושב בחזרה למסגרת העגלה.

3 תנוחות ישיבה-שכיבה
המושב מתאים למצב הרוח, לתינוק או לפעוט שלכם. העבירו את המושב לישיבה זקופה כאשר הוא ער, הטו את המושב כאשר הוא מנסה להירגע, או השכיבו את המושב לחלוטין כאשר התינוק ישן.

מושב הניתן להארכה
בסיס המושב ניתן להארכה, כדי שהעגלה תמשיך ללוות את ילדכם כשהוא גדל

• הוסף לסימניות
את לא יודעת ממה היא נידפקה?מש/ימוש יומיומי?או שקיבלה מכה/תאונה?

• הוסף לסימניות
כמה עולה כזו עגלהחדשה
ידוע לך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו ישר;834730:
כמה עולה כזו עגלהחדשה
ידוע לך?
בסביבות 2500 ש"ח

כמה זמן העגלה היתה בשימוש?
יש עדיין אחריות? יתקנו לי את הגלגל?
מה זאת אומרת מכה בשילדה? משהו בולט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;834709:
את לא יודעת ממה היא נידפקה?מש/ימוש יומיומי?או שקיבלה מכה/תאונה?
זה אין לי מושג מה קרה היא נראית מעולה לדעתי או שנפל עליה משהו או שהיא עצמה נפלה ממקום גבוה כמו גג רכב.

נכתב ע"י פיקצר פרפקט;834741:
בסביבות 2500 ש"ח

כמה זמן העגלה היתה בשימוש? כנ"ל אין לי מושג אני עושה טובה למישהי שנסעה לחול ולא זמינה
יש עדיין אחריות? יתקנו לי את הגלגל? לבוגאבו אין אחריות על יד שניה אבל בחנות של תיקון עגלות הוא אמר לה שזה 150 שקל לתקן את הגלגל ואפשר לעשות את זה לבד עם פטיש בעדינות אבל אני חוזרת שהיא נוסעת מעולה הייתי לוקחת אותה אבל יש לי ביבי ג'וגר והיא מספקת אותי כרגע...
מה זאת אומרת מכה בשילדה? משהו בולט? לא מאד בולט בגלל שזו שילדת אלומיניום זה נכנס טיפה פינה אבל כל הגודל של המכה לא יותר מ-2 ס"מ ובכללי היא נראית מעולה!

• הוסף לסימניות
אני מקפיצה עד עכשיו לא הזדמן לי לטפל בזה זה בדיוק כמו בתמונה חלק אחד.
היום כבר אפשר לקנות עריסה רכה מיוחדת לזה.
אני מצרפת תמונות רלונטיות מהיום. המחיר גמיש מעט...
אם מעונינים בעוד תמונות יש.
ובבקשה לא לשלוח לי באישי הוא מלא...

• הוסף לסימניות
עוד תמונה ויש עוד...
אגב הטיולון מתהפך ל-2 הכיוונים...

• הוסף לסימניות
אגב לי נשאר רק להמליץ (מתוך נסיון)
*עגלה כזו עולה בחניות 3200 ש''ח (בארה''ב 600$)
*הוא מעולה נח וקל מתקפל ביד אחת
*יש אחריות שנתיים אח''כ התיקון בתשלום אצל חברת בגבו ישראל (03-5407999)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מי שרציני/ת ניתן לפנות במייל.
br.neomi1
אסור לפרסם מייל

• הוסף לסימניות
התבקשתי להקפיץ.
התיקון כנראה מסובך יותר (אם אפשר לתקן בכלל) ולכן המחיר 650 סופי !
כמו שכתבתי אין עיכוב ללכת איתה היא נוסעת מצוין ולא מרגישים כמעט כלום בשימוש רגיל!
קיפול וכל שאר הדברים במצב מצוין! שווה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;859529:
התבקשתי להקפיץ.
התיקון כנראה מסובך יותר (אם אפשר לתקן בכלל) ולכן המחיר 650 סופי !
כמו שכתבתי אין עיכוב ללכת איתה היא נוסעת מצוין ולא מרגישים כמעט כלום בשימוש רגיל!
קיפול וכל שאר הדברים במצב מצוין! שווה!

את יודעת אם אפשר לחבר לזה בורד? (נוסע נוסף בעמידה...;))

• הוסף לסימניות
הקפצה ישנה ונוספת... לקופריטרית- התשובה חיובית.

עידכון נוסף מבירור טלפוני עם בוגאבו יש אפשרות להחליף את כל הקטע בתשלום לא גבוהה יחסית. צריך רק להגיע עד אליהם. מי שיעשה את זה מרויח עגלה חדשה ומעולה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה