היא מגיעה ב3 צבעיםתודה לכל המגיבים.
היא מגיעה בעוד צבעים?
ועוד שאלה איך הקיפול שלה? והיציבות שלה?
הגזמת!!!היי אני רוצה להבין
אם זה טיולון פשוט ואין בו יותר מידי קיצ'ים
אז למה לא לקנות טיולון ב 1000 "ח משהו כזה
יש היום היצע גדול ב"ה
אגב,הגזמת!!!
זה-טיולון-פשוט???
זה בוגבו!
ולמרות שאפחד לא מכיר את העגלה, לא יודע אם היא נוחה או לא, מסורבלת או לא, קלה או לא
שווה את הכסף או לא -
קונים בעיניים עצומות, כי זה בוגבו!!!
נכתב בהומור, למי שלא מבין
זה כמו שתשאלי למה כולם קונים יויואם זה טיולון פשוט ואין בו יותר מידי קיצ'ים
יש שיחלקו עלייך...אגב,
בוגבו זה באמת איכות...
משלמים על המותג. זה למה...אז למה לא לקנות טיולון ב 1000 "ח משהו כזה
הפשלה בבוגבו אנט כבר ראו אותה מלכתחילהיש שיחלקו עלייך...
ואחרי הפאשלה האדירה שלהם עם בוגבו אנט - אי אפשר לדעת.
תמיד יש את ההוא שקונה ראשוןולמרות שאפחד לא מכיר את העגלה
אל תקחי אותי קשהתמיד יש את ההוא שקונה ראשון
כך גם בבוגבו בי 5 בי 6 יויו וכו
אין עגלות יפות ב1000 ש"ח לצעריהיי אני רוצה להבין
אם זה טיולון פשוט ואין בו יותר מידי קיצ'ים
יש היום היצע גדול ב"ה
יש לי אותה 3 שנים. לא מצאתי אף חיסרון, מושלמת!עם שלל החסרונות שבה
אחד לאחד המילים שלי עד שקניתי בעצמי את הבוגבו ויויו.אל תקחי אותי קשה
פשוט לפעמים מצחיק אותי לראות את הנהייה אחרי בוגבו,
לכן לא התאפקתי לכתוב.
תקני את העגלה ותשתמשי בה בבריאות ובשמחה, מקווה בשבילך שתהני ממנה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים