דרוש מידע בוגבו בטרפליי

אני כבר שנה פלוס עם זה
רק עכשיו התחיל להתקלף לי קצת
וגם השלדה קצת לא יציבה
!!נסעתי להרצליה סידרו לי הכל פיקס עם שירות מדהים
העגלה כמו חדש!

אני ממש מרוצה אבל יחסית נהיה שרוט בצדדים
למישהו נוטה יותר לצד אחד?
נראה לי קורה בגלל שמרימים את העגלה עם התינוק מהצד
(לגברים מבינינו שהמטפלת בקומה גבוהה בלי מעלית...)

למישהו נוטה יותר לצד אחד?
נראה לי קורה בגלל שמרימים את העגלה עם התינוק מהצד
(לגברים מבינינו שהמטפלת בקומה גבוהה בלי מעלית...)
קרה לי מה שאת מתארת מס' חודשים אחרי שרכשנו, יש לי אחריות, הלכנו לבוגבו הרצליה ובמקום החליפו לי לשילדה חדשה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום וברכה
כדי לחסוך בעלויות ההטבעה
הזמנו גלופות מאלי אקספרס בקישור
הזה
בנוסף הזמנו מכשיר הטבעה תואם בקישור הזה
ופוייל להטבעה בקישור הזה
ומשום מה אף פעם ההטבעה לא נראית טוב
המכשיר מתכוונן עד 400 מעלות
[הוא נראה דומה יחסית כמו של החנויות ספרים שמטביעים אפשר לראות בקישור הנ"ל]
אבל האותיות לא שלימות
[חלק מהפוייל לא יורד לכריכה, כל פעם חלק אחר, כאילו חלק לא נלחץ עד הסוף, למרות ההשתדלות שהכל ילחץ...]
השאלה היא אם מישהוא יכול להדריך אותנו כמה מעלות חום עושים בדרך כלל? איזה חוזק לחיצה? כמה זמן?

לחילופין האם אפשר להטביע עם הגלופה שלנו בחנות כלשהיא?

תודה רבה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה