דרוש מידע בוגבו בי 6

• הוסף לסימניות
צהרים טובים,
איפה הכי זול לקנות עכשיו עגלת תינוק בוגבו בי 6?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אם יש מישהו שנוסע לאילת תוכלו לחסוך הרבה
בחנות רב קט
כמה כבר חוסכים באילת מברור שלי סכום לא משמעותי לעומת העגלה
יש עכשיו מבצע גדול על בוגבו בצבע שחור מלאנז בלבד ב 3700
אם מענין אותך אני אחפש את המספר

• הוסף לסימניות
אני אשמח למספר

• הוסף לסימניות
כמה כבר חוסכים באילת מברור שלי סכום לא משמעותי לעומת העגלה
יש עכשיו מבצע גדול על בוגבו בצבע שחור מלאנז בלבד ב 3700
אם מענין אותך אני אחפש את המספר
תבדקו רק שזה יבואן רשמי

• הוסף לסימניות
אני מוכרת בוגבו בי 5 כחדשה ממש,
הייתה בשימוש זמן קצר לילד אחד
לפרטים: ‏‪ch290920אין לכתוב כתובת מייל‬‏

• הוסף לסימניות
יש לי בוגבו בי 5 למכירה במצב מעולה
דגם ג'ינס פרפרים גם הריפוד וגם הגגון.
שלדה שחורה.

• הוסף לסימניות
באושר עד מוכרים ב2400 יבואן מקביל אחריות לשנה
נראה לי שווה הפער

• הוסף לסימניות
קניתי ברב שפע בירושלים ערב פסח
2400 זה רק טיולון אבל יש גם אמבטיות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה