אמזון בוגבו דרגנפליי בחצי מחיר

• הוסף לסימניות
ראיתי שזה מהחנות הרשמית
אני מנסה להבין משהוא
במחיר הרגיל של הדרגונפליי בבוגבו בחו"ל, הוא 899 דולר
מה ההיגיון להנחה כזו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@קשבק סליחה על הבורות
אבל מה זה קשבק? איך זה עובד? והאם זה חוסך---?

@רות לוי האישור הזה לא בהכרח אישור שליחה, הם יכולים לבטל ושלוח לך אישור ביטול גם...
קשבק פירושו עמלה, האתרים למינהם נותנים אחוזים בודדים מכל קניה לכל מיני אתרים שמקדמים אותם ועוברים דרכם לאתר הקניה - לדוגמא אמזון. הרבה אתרים נותנים חלק מהעמלה למי שנרשם ועובר דרכם. וזה נשמר לך בחשבון באתר המקדם.
ההבדל בין שני הקישורים בחתימה שלי הוא שהראשון הוא אתר קשבק אמריקאי שמצהיר שהוא מחזיר את כל העמלה ומרוויח רק מפרסומות. והשני הוא אתר קשבק ישראלי שנותן חלק גדול מהעמלה ומשאיר קצת לעצמו - יש בו גם כל מיני חנויות ישראליות שיש בהם הנחות
לשניהם יש תוסף לכרום שאפשר להתקין אותו והוא מזכיר לעבור דרכו כשפותחים אמזון אליאקספרס טמו וכדו'
בהצלחה

• הוסף לסימניות
@קשבק וכל מי שהזמין
אני היחידה שקיבלתי מייל אישור על ההזמנה אבל באזור האישי אני רואה שההזמנה בוטלה(כמובן שלא ביטלתי)

• הוסף לסימניות
אני גם קיבלתי מייל אישור, אבל זה עדיין לא בוטל לי.

• הוסף לסימניות
@קשבק וכל מי שהזמין
אני היחידה שקיבלתי מייל אישור על ההזמנה אבל באזור האישי אני רואה שההזמנה בוטלה(כמובן שלא ביטלתי)
גם אני קיבלתי אישור. עדיין לא בוטל לי...
מה עוד שעדיין יש שם עגלה במחיר הזה. [מה שאני הזמנתי עלה ל419 דולר]

• הוסף לסימניות
שנה שעברה היה את אותו מבצע וחברתי וכל המשפחה הזמינו במחיר הזוי ולכולם ביטלו וניסו שוב והזמינו וביטלו להם שוב

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי אישור. עדיין לא בוטל לי...
מה עוד שעדיין יש שם עגלה במחיר הזה. [מה שאני הזמנתי עלה ל419 דולר]
כדאי להזמין? זה לסכן 1500 ש"ח. (יש לי כתובת בארה"ב)
ואולי... תמצא לנו כזאת מציאה בבוגבו בטרפליי (טיולון)

• הוסף לסימניות
כדאי להזמין? זה לסכן 1500 ש"ח. (יש לי כתובת בארה"ב)
לדעתי אין סיכון, פעם קודמת הם פשוט לא גבו ממני. אמזון לא חברה של גנבים. [בשונה מפלטפורמות אחרות שהתרבות אחרת]

• הוסף לסימניות
לדעתי אין סיכון, פעם קודמת הם פשוט לא גבו ממני. אמזון לא חברה של גנבים. [בשונה מפלטפורמות אחרות שהתרבות אחרת]
סליחה על החפירה... הם לא גובים מיד בהזמנת המוצר? אלא רק אחרי שיש אישור להזמנה? הזמנתי ולא ירד לי באשראי...

• הוסף לסימניות
סליחה על החפירה... הם לא גובים מיד בהזמנת המוצר? אלא רק אחרי שיש אישור להזמנה? הזמנתי ולא ירד לי באשראי...
הגביה הסופית היא כשהם שולחים.
אני חושב שעד אז הם סוג של תופסים או בודקים מסגרת

• הוסף לסימניות
שלחו לי מייל שההזמנה הוחזרה
ובאזור אישי כתוב שההזמנה נשלחה
משהו יודע מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש עכשיו באושר עד ב3499

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה