אמזון בוגבו דרגנפליי בחצי מחיר

• הוסף לסימניות
@קשבק וכל מי שהזמין
אני היחידה שקיבלתי מייל אישור על ההזמנה אבל באזור האישי אני רואה שההזמנה בוטלה(כמובן שלא ביטלתי)
אני מבינה מפה שאני היחידה
גם לא קיבלתי מהם מיייל על ביטול. שמשם אוכל להגיב להם..
מישו יודע לעזור לי איך מתכתבים איתם בצאט עכשיו?
אין לי שיחות לחול מהפלאפון שלי..
@קשבק
וגם עוד חשבון שהזמנתי משם(עדיין לפני שהמחיר התעדכן) החשבון ננעל שראו פעילות חשודה בחשבון איך משחררים את החסימה הזו(כל עוד החשבון חסום ההזמנה מושהית..

• הוסף לסימניות
זה לא נמכר ישירות על ידי בוגבו
אלא על ידי מוכר סיני
1736189870481.png

• הוסף לסימניות
אני מבינה מפה שאני היחידה
גם לא קיבלתי מהם מיייל על ביטול. שמשם אוכל להגיב להם..
מישו יודע לעזור לי איך מתכתבים איתם בצאט עכשיו?
אין לי שיחות לחול מהפלאפון שלי..
@קשבק
וגם עוד חשבון שהזמנתי משם(עדיין לפני שהמחיר התעדכן) החשבון ננעל שראו פעילות חשודה בחשבון איך משחררים את החסימה הזו(כל עוד החשבון חסום ההזמנה מושהית..
אני לא זוכר בעל פה. אבל אני חושב שאם שלחו לך מייל על השהיה עקב פעילות חשודה, הם כותבים שם הוראות כיצד לשחרר את זה, אני חושב להעלות ת.ז. או משהו כזה
לעניין השיחות לחו"ל, יש אפשרות לבקש מהם שיחה והם מתקשרים אלייך.

• הוסף לסימניות
1736234567869.png

קיבלתי הודעה שההזמנה בוטלה :(
@קשבק מה אני צריכה לעשות כדי לקבל מהם פיצוי?

• הוסף לסימניות
מעדכנת שהתכתבתי בצאט עם כמה נציגים והם הסכימו לתת לי פיצוי של 25 דולר בלבד,
כמה שנדנדתי לא הסכימו להעלות את הסכום
סה"כ 25 בחינם זה גם נחמד :)

• הוסף לסימניות
גם לי בוטל. לא מאמין שיתנו לי שוב פיצוי. אבל מלנסות לא מפסידים. אני ישוב ויעדכן אם יתנו בל"נ.
יש קטע מוזר שם, עכשיו הצבעי שמשווקים ע"י אמזון נמכרים ב1100 דולר, וע"י חנות אחרת ב700 דולר

• הוסף לסימניות
איך אני מגיעה לצאט איתם?
אני לוחצת על התכתבות בצאט והם כותבים שזה לא זמין עכשיו למרות שכתוב שזה זמין 24 שעות..
1736280495646.png

• הוסף לסימניות
אני התכתבתי בצאט עם כמה נציגים ופירטתי איזו עוגמת נפש אחרי שהשגתי כתובת בארה"ב,
והפסדתי לקנות בארץ את אותה עגלה במחיר זול (נניח באושר עד)
וכשהם ביטלו את ההזמנה כבר היה מאוחר מידיי וכו'
בסוף הציעו לי 25 דולר ושאלו אם אני מסכימה
ביקשתי נציג בכיר יותר וכתבתי להם שהבנתי שהפיצוי על מקרה כזה הוא 200 דולר
אבל זה היה המקסימום שהסכימו
אחרי ש @קשבק כתב שכל כך בקלות אישרו לו 50 דולר הפעם + 200 דולר פעם קודמת חשבתי אולי זה קשור להסטוריית ההזמנות באמזון
לי יש בערך 3 הזמנות, אולי אם הם רואים לקוח עם המון הזמנות יותר שווה להם לשמור עליו מרוצה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני התכתבתי בצאט עם כמה נציגים ופירטתי איזו עוגמת נפש אחרי שהשגתי כתובת בארה"ב,
והפסדתי לקנות בארץ את אותה עגלה במחיר זול (נניח באושר עד)
וכשהם ביטלו את ההזמנה כבר היה מאוחר מידיי וכו'
בסוף הציעו לי 25 דולר ושאלו אם אני מסכימה
ביקשתי נציג בכיר יותר וכתבתי להם שהבנתי שהפיצוי על מקרה כזה הוא 200 דולר
אבל זה היה המקסימום שהסכימו
אחרי ש @קשבק כתב שכל כך בקלות אישרו לו 50 דולר הפעם + 200 דולר פעם קודמת חשבתי אולי זה קשור להסטוריית ההזמנות באמזון
לי יש בערך 3 הזמנות, אולי אם הם רואים לקוח עם המון הזמנות יותר שווה להם לשמור עליו מרוצה
קודם כל את וודאי צודקת. שנית, צריך לבקש לשוחח את בכיר.או "מפקח" כמו שהם קוראים לזה. רק הם בעלי הסמכות לתת פיצוי.

• הוסף לסימניות
יש מישהו שלא התבטל לו?
שווה לנסות להזמין שוב ב699$?
או שהחנות כלל לא אמינה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר קישור לצאט עם נציג?
אני לא מצליחה להגיע לצאט הוא מחזיר לי שגיאה(אני על אנגלית)

• הוסף לסימניות
אפשר קישור לצאט עם נציג?
אני לא מצליחה להגיע לצאט הוא מחזיר לי שגיאה(אני על אנגלית)
תנסי https://www.amazon.com/message-us?ref_=fs_hub_gateway_mu&amp&paradigm=foresight&amp&muClientName=foresight&sig=9bfa90ed-346f-4e69-850c-dafdc3cee55c

אם לא הולך, תצרפי צילום מסך. כבר נתקלתי בכאלו שחסמו אותם בצ'אט אחרי ששיגעו נציגים.
אני מתאר לעצמי שזה לא המקרה כאן.

• הוסף לסימניות
תנסי https://www.amazon.com/message-us?ref_=fs_hub_gateway_mu&amp&paradigm=foresight&amp&muClientName=foresight&sig=9bfa90ed-346f-4e69-850c-dafdc3cee55c

אם לא הולך, תצרפי צילום מסך. כבר נתקלתי בכאלו שחסמו אותם בצ'אט אחרי ששיגעו נציגים.
אני מתאר לעצמי שזה לא המקרה כאן.
1736618008894.png

אכן זה לא המקרה..
עוד לא הצלחתי להגיע איתם לצאט אפילו פעם אחת..

צפה בקובץ המצורף 1866789
אכן זה לא המקרה..
עוד לא הצלחתי להגיע איתם לצאט אפילו פעם אחת..
אוייש, אין לי מושג במקרה הזה, זה בדיוק מה שהיה למי שאני מכיר ששגיע אותם בצאט. בדיוק התגובה הזו. אז אולי זו בעיה אחרת.
בכל אופן אני ניסיתי בשמנו להיכנס לחשבון שלו מהמחשב שלי וזה גם לא עזר, הוא שוחח איתם בטלפון והם הכחישו שהבעיה מהצד שלהם...
אז אני לא יודע מה לומר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה