בוגבו מעלי אקספרס

• הוסף לסימניות
מישהי קנתה עגלת "בוגבו קמיליאון"
מעלי אקספרס?
אם כן האם זה כדאי איך זה הגיע?
מה קורה עם מכס?

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לדעת על זה, ובכלל על כל נושא העגלות דרך אלי אקספרקס...

• הוסף לסימניות
יש ביד 2 מלאאא בוגבו קמילאון...תנסו..

• הוסף לסימניות
בכל אופן אני מעדיפה חדשה ורוצה לשמוע פרטים על קניה דרך עלי אקספרס
תודה

• הוסף לסימניות
גיסתי מוכרת עגלת בוגבו קמליאון. שני השלבים חדשה סגורה באריזה (אפילו האריזה לא נפתחה)
בצבעים שחור ושמנת (הבהיר) במחיר ממש שווה נראה לי סביבות 4000₪.
אם זה מעניין אותך

• הוסף לסימניות
אני עכשיו שמעתי משהי (גרה באזורי) שקנתה בוגבו מאליקספרס, והגיע לה עד הבית
הבנתי שהיא מרוצה והיה שווה.

• הוסף לסימניות
ידידה שלי רכשה וממש לא מרוצה, זה חיקוי מוצלח מאד, הגלגלים לא עולים לה טו בבמדרגות, וחלק בחיבור שלה לא מותאם במאה אחוז. היא רכשה רק שלד בארץ ונשארה עם השאר
היא לא ממליצה! בתחילה חשבה שחסכה 2500 ש''ח ויותר, לבסוף היתה צריכה לקנות שלד חדש (בסך הכל 3 חודשים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;1488259:
ידידה שלי רכשה וממש לא מרוצה, זה חיקוי מוצלח מאד, הגלגלים לא עולים לה טו בבמדרגות, וחלק בחיבור שלה לא מותאם במאה אחוז. היא רכשה רק שלד בארץ ונשארה עם השאר
היא לא ממליצה! בתחילה חשבה שחסכה 2500 ש''ח ויותר, לבסוף היתה צריכה לקנות שלד חדש (בסך הכל 3 חודשים)

אז היא קנתה חיקוי!
מאמינה שאפשר למצוא שם גם את המקור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1488278:
אז היא קנתה חיקוי!
מאמינה שאפשר למצוא שם גם את המקור.
מאחלת לך שתמצאי מקור, רב המוצרים בעלי הם חיקויים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה