- הוסף לסימניות
הפרש של כ400 ש"ח הוא לא נראה לי כ"כ משמעותי..כמה כסף?
מה הפער בין עגלה אצל היבואן הרישמי מול עגלה זו?
כמה היית מוכן לשלם על אחריות כזו?
האם שיך לקנות מהיבואן הרישמי חלקים שלא במסגרת האחריות?
הפרש של כ400 ש"ח הוא לא נראה לי כ"כ משמעותי..כמה כסף?
מה הפער בין עגלה אצל היבואן הרישמי מול עגלה זו?
כמה היית מוכן לשלם על אחריות כזו?
האם שיך לקנות מהיבואן הרישמי חלקים שלא במסגרת האחריות?
אז בעצם נשאר ללקוחות להחליט האם שווה להם לשלם עוד 400 ש"ח על אחריות מקיפה ל4 שנים,כן בטח
מחירים בשמים
400 שקל אבל אומרים פה שכרגע אין להשיג שלדה שחורה בחנויות
יותר מ1000
4 שנים אחריות בד"כ זה ל2 ילדים והכל נשאר חדש לילד הבא
הכל יחסי,הפרש של כ400 ש"ח הוא לא נראה לי כ"כ משמעותי..
מכיר אנשים שהלכו לבוגבו וחליפו להם חצי עגלה אפי' שהחלק התקול היה איזה גלגל קטן...אז בעצם נשאר ללקוחות להחליט האם שווה להם לשלם עוד 400 ש"ח על אחריות מקיפה ל4 שנים,
מניחה שאחד השיקולים הוא תדירות מימוש האחריות,
ניתן להניח שב4 שנים היא באה למימוש כמעט בכל מקרה.
השאלה גם מה שווי תיקון / חלק קלאסי.
הפרש של כ400 ש"ח הוא לא נראה לי כ"כ משמעותי..
טעות שליאז בעצם נשאר ללקוחות להחליט האם שווה להם לשלם עוד 400 ש"ח על אחריות מקיפה ל4 שנים,
מניחה שאחד השיקולים הוא תדירות מימוש האחריות,
ניתן להניח שב4 שנים היא באה למימוש כמעט בכל מקרה.
השאלה גם מה שווי תיקון / חלק קלאסי.
לא הבנתי מה בדיוק שווה לראות את המחירים???@ק'סניק נראה לי שווה באמת לבדוק מה הולך בחנויות,
ואגב, שיקול נוסף, עגלה שנגמר השיווק שלה, וסוחרים מעונינים להתפטר ממלאי (ואולי לא הולכים לייצר שוב)
לא תוכלו למכור אח"כ ביד 2
אני אגב פחות בענין של מותגים וכזה, ומעולם לא היה לי בוגבו ויויו
ביררתי בכמה חנויותאז בעצם נשאר ללקוחות להחליט האם שווה להם לשלם עוד 400 ש"ח על אחריות מקיפה ל4 שנים,
למכורמה קשור לא אוכל לקנות ביד 2 למה?
לא ראיתי באתר לגבי האחריות...מה עם אחריות של בוגבו מאמזון?
אפשר לקבל שירות בהרצליה על עגלה מאמזון?
באתר מצוין שיש 4 שנות אחריות
בי 6 בלי אמבטיה יוצא 3200 כולל משלוח
ולמה אי אפשר למכור אח"כ ביד 2?למכור
כי עגלה שהפסיקו לייצר יש לה ביקוש פוחת והולך ביד 2,ולמה אי אפשר למכור אח"כ ביד 2?
למעשה העגלות של משנת יוסף כבר מגיעות ללקוחות ונשמע שהכל בסדר
חוץ מהאריות-שהיא של היבואן
אז זה בעצם כמו לקנות בחו"ל..
נחמד לחסוך כרטיס טיסה...
ולקבל את העגלה שרצית !!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //