מה עם טבלה כזאת לדרגונפליי?
תודה רבה,הכל עניין של התאמה לצרכים.
יש לי פוקס 3 - מתקפלת כולל האמבטיה, אם כי היא ענקית וממלאת את כל הבגאז' של הרכב. יש רכבים שהיא לא נכנסת שלמה וצריך לפרק את האמבטיה (זה ממש פשוט אבל עדיין). ה5 בוודאות מתקפלת עם האמבטיה ויותר נוח לקפל אותה (קיפול ביד אחת)
נוסעת מעולה על מדרכות שבורות, והילד לא מרגיש כלום. בולמי זעזועים מצוינים כך שהקפיצות לא מתנקמות לי בגב.
אמבטיה ענקית - אם יש תינוק של חורף אפשר להשאיר באמבטיה אפילו עד גיל חצי שנה.
הגגון נפתח 180 מעלות, מה שמגן על הילד היטב מרוחות, ואת האמבטיה ממש סוגר לחלוטין.
היא מעט רחבה, לדג' בחנויות צפופות לא תמיד אפשר להכנס אתה בין המעברים.
היא עולה מדרגות מצוין, בגלל גודל הגלגלים, אבל יש לה משקל לא קטן. להעלות כמה קומות הביתה הרבה פחות נוח.
שאלות נוספות?
לי יש את הדרגונפלי מרוצה ממנה מאודהפוקס 5 עושה רושם יותר חזק וזה יותר סטייליסטי
אבל הדרגונפליי בהחלט יותר חמוד קליל יותר צר ונכנס בקלות לכל חור וגם מתקפל לגודל הכי מזערי!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים