מידע שימושי בוגבו ant - מומלץ?

• הוסף לסימניות
משהו מכיר את הדגם הזה ?
יש המלצות?

• הוסף לסימניות
אני הסתכלתי על זה בחנות, מאוד אהבתי את העיצוב, וניסיתי להושיב את הבן שלי (בן שנה) והיה נראה שנח לו, אבל שמתי לב שזה כנראה נח לו כי הוא מאוד רזה, ולתינוקות יותר מלאים אני לא חושבת שזה נח.
לא קניתי את זה עדיין אז לא יכולה לומר מעבר.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה!
אשמח לעוד חוות דעת

• הוסף לסימניות
איפה מוכרים את זה? קיים בכל חנות עגלות קלאסית? לא נתקלתי בה עדיין...
ועוד משהו, מה בערך המחיר?
אשמח ג"כ לחוות דעת מבעלת ניסיון :)

• הוסף לסימניות
שמעתי שלא מרוצים מזה. זה מאד קטן לא מתאים לעגלה שניה.

• הוסף לסימניות
קטנה וצרה, לא מתאימה לתינוקות מלאים יותר.
כבדה יותר מטיולונים כמו יויו ומאמ.
בקיצור לכל חנות שהלכתי, לא המליצו לי עליה בכלל...

• הוסף לסימניות
אני גם ביררתי לפני כמה חודשים לתינוק בן שנה וחצי וירדתי מיזה כי הבנתי שא"א להשכיב את העגלה כשהילד עם הפנים כלפי חוץ רק אם הוא יושב עם הפנים לאמא מה שלא מתאים בגיל הזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה