מידע שימושי בוגבו B6 או Cybex?

• הוסף לסימניות
איזה עגלה היית מעדיפה?
אשמח לשמוע את הצדדים, תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לי יש בוגבו בי 6, בעיניי הרבה יותר מהממת, צבעים מושלמים- שזה חשוב לי.
מתפרקת לכביסה בקלות.ג"כ חזקה ואיכותית, אחריות ל- 4 שנים (צריך להכנס לאתר שלהם לאחר שקונים ולהאריך משנתיים)- כמובן שהם מחליפים כל מה שצריך..
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
סייבקס חד משמעית.
איכותית הרבה יותר
מנסיון של שניהם.
היופי בבוגבו זה רק הצבעים. תחשבי אם מתאים לך על חשבון האיכות
ועוד משהו לסיבקס יצאו עד כמה צבעים משוגעים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לנו יש את הבוגבו בי6
אחלה עגלה, נסגרת בקלות, לא תופסת הרבה מקום ברכב
נוח למי שגבוהה, וממש נוחה עם הטרמפיסט למי שיש ילד גדול יותר
יצאו לנו צ'פים מהמזרונית, והם שלחו חדש במיידית ללא עלות נוספת

• הוסף לסימניות
היה לי סייבקס לפני 11 שנים, אז זה לא נחשב. (אבל ההיא הייתה אחת העגלות האיומות שנתקלתי בהן בחיים...)

יש לי היום בוגבובי 5 ואני ממש ממליצה עליה.

ולא בגלל שהיא אופנתית או נחשבת. היא פשוט קלילה ונוחה ונוח לתינוק בפנים (בשונה מהדגם של סייבקס שלתינוק פשוט לא היה נוח בכלל!! כולל טירטיקוליס לילד אחד)

• הוסף לסימניות
השאלה היא אם זה משהו שאפשר לדעת מראש, מסתבר שזה אינדבדואלי לכל תינוק וכל אחד יטען אחרת...
אחרי 4 ילדים?
לא ממש
שוב, מדובר בדגם הישן שלהם.

ובוגבו בי הילדים יושבים זקוף ומחזקים את שרירי הבטן שלהם ולא נמרחים על המושב.

• הוסף לסימניות
סטוקי העגלה שהכי נוחה,בעיקר מבחינת גובה!וגם היא מרשימה במיוחד!
לנסיעות זה פחות מתאים.

• הוסף לסימניות
יש למישהו אפשרות להעלות תמונה של ה-B6 שחורה?
חסום לי האתר ואני רוצה לראות לפני שאני קונה.

• הוסף לסימניות
image (6).png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה