בוגרי בית הספר של פרוג (או בתי ספר אחרים)? נשמח להתייעצות. שלום לכולם!

• הוסף לסימניות
אני מתעניין בקורסים הבאים:
- בניית אתרים
- קרייאטיב ופרסום

ראיתי את תוכנית הלימודים של פרוג, התוכנית מאוד מרשימה!!

הייתי מעוניין לשמוע ממי שעבר את המסלולים הללו (או אחרים!) מחווית הלימוד שלו בפרוג, על סגנון ההעברה, המקצועיות ועוד.
מי שיוכל לפרט ממה הוא היה מרוצה, וממה לא - אשמח מאוד!!!!
אשמח להודעות כמה שיותר מפורטות וברורות ולא רק "מומלץ מאוד!!" :cool:

מיותר לציין שעדיף בפרטי - על מנת להקפיד על הלכות לוה"ר ורכילות כהלכה.
העניין לתועלת בלבד!!!!

---

אם יש לכם המלצות ללימוד הקורסים הללו במקום אחר במסגרת דתית/חרדית, אשמח לדעת.

• הוסף לסימניות
מתעניין, (לא מתעניינת, נכון?!)
מסגרת חרדית לתחומים שאתה מחפש, אין מקום אחר. (תקנו אותי אם אני טועה).

למדתי בניית אתרים בפרוג.

המעלות
המרצים מעולים. מהשורה הראשונה בתחום.
ההנהלה קשובה להערות ולצרכים.
הקשר נמשך גם בתקופה שלאחר סיום הלימודים. (התעניינות, דאגה וגם עזרה - כשצריך).

החסרונות
לא מתפשרים על דרישות מהסטודנטים (מטלות, שיעורי-בית, עבודות גמר ברמה ועוד)
מסננים תלמידים שלא מתאימים לקריטריונים (גם במחיר קבוצה יותר קטנה).
התכנים והחומרים מבוקרים ומסוננים על ידי וועדה חיצונית.

חייב לציין,
למרות ביקורת נקודתית, (על עניינים שאני מבין את האילוצים של ההנהלה), הייתי מאד מאד מרוצה.

• הוסף לסימניות
למדתי גרפיקה ועימוד לפני כמה שנים בפרוג. בדרך כלל היה הרבה יותר ממצוין, וגם כשהיה מה לשפר ההנהלה היתה קשובה לתלמידים ואם היה צורך היו משנים דברים ומתקנים.
האוירה היתה כיפית והיה לי תמיד חשק לבוא (אולי זה גם בגלל החברה), ואני אפילו קצת מתגעגע לתקופה הזאת.
המורים היו הכי מקצועיים ואלופים בארץ, וגם ההנהלה היתה מצ'פרת אותנו בדברים מעבר לתוכנית הלימודים שיהיו לתועלת בעתיד. (למשל שלימדו אותנו גלופות, באותו מחזור זה בא בהפתעה וזה לא היה חלק מהתוכנית המקורית, או השיעור "טיפים" של רמי שרעבי, שהיה מחוץ לתוכנית הרגילה ואני לא יודע איך הייתי מסתדר היום בלעדיו)
המחיר יקר יחסית, אבל נראה לי שגם מקבלים הרבה יותר.
אני ב"ה עובד בזה כמה שנים ומתפרנס מזה, והסודות המקצועיים הכי טובים שלי הם כל מיני טיפים שקיבלנו "על הדרך" מהמורים הסופר מקצועיים שהיו במחזור שלי.
אני חייב לסייג, שהייתי במחזור שבט תש"ע, לא יודע מה קורה היום. (אולי הם התקלקלו מאז?;)) אבל אני מכיר אותם ככאלה שכל הזמן מפיקים לקחים ומשתפרים, אז סביר להניח שהמקום עוד יותר טוב מבעבר.

• הוסף לסימניות
אני לומד כעת בקורס שלהם בניית אתרים ואיפיון ממשקים דיגיטליים,, בעוד תקופה לא ארוכה בעזהשי"ת נסיים את המסלול. ברוך השם אני נהנה גם מהתכנים גם מהמורים וגם מהעזרה מחוץ לשעות הלימוד של המורים.. ממליץ

• הוסף לסימניות
למדתי בקרוס בנית אתרים בפרוג, כמובן בקבוצת הנשים אבל אני מאמינה שזה אותו עיקרון, המרצים מצויינים, יש לציין שהם מאוד מאוד קשובים ל"תלונות" התלמידים וכל הזמן משפרים...
לדוגמא אצלינו היתה נפילה עם מרצה לא טוב ואחרי שדיברנו עם ההנהלה היא הביאה מרצה חדש והוסיפה עוד שיעורים לתועלת הבנות... (דבר שמן הסתם עלה להם לא מעט)
הבעיה היחידה שזה נמשך קצת מעבר לרגיל בגלל נפילת הרבה שיעורים מכל מיני אילוצים (רובם לא קשורים לפרוג, אם זה חגים, ערבי חגים, צומות, שלגים, בחירות ועוד...)
אבל לדעתי האישית זה גרם להפנמת החומר.....
אני מאוד ממליצה, בהצלחה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה