תנו לי ביקורת בודד ונטוש

• הוסף לסימניות
אבל פורח וססגוני
היום, בדרך
כמה יופי הבריאה.

IMG_2728 ר נמוכה.png

וזה קצת הורדת רוויה
איזה מהם אהבתם יותר?

IMG_2728 ב הורדת רוויה copy.png

בית קטן בערבה
משום מה התמונה הזו פסטורלית בעיני,
למרות שלכאורה היא מספרת סיפור עצוב.
וגם כאן בשניה הורדתי רוויה - איזו יותר אהבתם?

IMG_2735 ר נמוכה.png
IMG_2735 ב הורדת רוויה.png

• הוסף לסימניות
מהמם מלכי!
התפיסות ממש יפות
לדעתי בתמונה השניה זאתי עם הרוויה יותר יפה,
בראשון של העץ גם כן הרוויה יותר יפה אבל יש משהו גם בשני שמאד אהבתי:)

• הוסף לסימניות
הראשונה מדהימה
בלי רוויה קצת יותר מוצלחת
משום מה זה נראה לי שהעץ מודבק...
מהמם!!

• הוסף לסימניות
תמונות יפוווווווות
תפיסות מאלפות!
אהבתי יותר ת'רוויות

• הוסף לסימניות
מלכיייייייי הראשון ישר על קנבס תלוי בחדר שלך!!

וואו יופי הבריאה. הראשון עם הרוויה יותר אהבתי, נותן לי תחושה של חיות למרות שהשני גם מאד אהבתי אבל בוא נגיד שאם הייתי תולה בחדר הייתי בודקת איזה גוון יותר מתאים לחדר, (הראשון :))

והתמונה השניה אכן מספרת סיפור ומאד אהבתי את זה דווקא פחות עם הרוויה, כי זה אכן מסמל סיפור עצוב ולכן מתאים רוויה.

• הוסף לסימניות
@אילה ו @חיה קירשבוים @רותי טובי @שרה טירהויז (טירה) @סטודיוB @0405 שירה @רבקושש @צ'יז @הודיה תלתלים @Yehodit B @Mmiri @ESTI PHOTO @neomy21 @Miryami
תודהה רבה לכם על התגובות!!
גם אני יותר אוהבת בעקרון את הרוויה
(וזה בעצם המקור, הצבעים במציאות היו כך חיים ויפים).
עזרתם לי להחליט סופית :)

הראשונה
תמונות משגעות איפה זה?
חולון :)

מהמם מלכי!
התפיסות ממש יפות
לדעתי בתמונה השניה זאתי עם הרוויה יותר יפה,
בראשון של העץ גם כן הרוויה יותר יפה אבל יש משהו גם בשני שמאד אהבתי:)
חחח זו בדיוק ההתלבטות שלי ג"כ ;)
אגב, לעץ ולנוף לא צריך לקרוא 'תפיסות'... ;)

מלכיייייייי הראשון ישר על קנבס תלוי בחדר שלך!!

וואו יופי הבריאה. הראשון עם הרוויה יותר אהבתי, נותן לי תחושה של חיות למרות שהשני גם מאד אהבתי אבל בוא נגיד שאם הייתי תולה בחדר הייתי בודקת איזה גוון יותר מתאים לחדר, (הראשון :))

והתמונה השניה אכן מספרת סיפור ומאד אהבתי את זה דווקא פחות עם הרוויה, כי זה אכן מסמל סיפור עצוב ולכן מתאים רוויה.
כן, האמת חשבתי לעשות איזו קאפה או משהו... :)

• הוסף לסימניות
התמונה הראשונה מושלמת!!!!!!!
ואהבתי... ובלכתך בדרך...
אשרייך!

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את הראשונה

• הוסף לסימניות
תודה רוחי ויעל!

• הוסף לסימניות
וואווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!
התמונה הראשונה נראת עיבוד בPSזה לא נראה אמיתי!
מהמם!
לדעתי העיבוד השני מושלם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה