הכשרות בבודפשט נמוכה מאוד [חלק מהמקומות שוחטים "לבד", או מביאים לא גלאט], אם תסעו לוינה שם יש כמה הכשרים מצויינים, אנחנו נסענו קודם לוינה היינו שם שלשה ימים [למי שלא מחפש קניות- זה יותר מידי, יש רק ארמון שונברון ועוד כמה מקומות קטנים לראות - אולי עם ההדרכה המוזכרת לעיל יש יותר], שם אכלנו במסעדות וקנינו אוכל מוכן שלקחנו איתנו לבודפשט, כך שלא קנינו בבוד' שום אוכל מבושל. מחיר האוכל בוינה יותר יקר אבל הכשרות ברמה חרדית.
אשמח לכל מידע מבעלי ניסיון
מקומות יפים לטייל
בית כנסת פעיל לתפילות
מסעדות כשרות למהדרין
איזה סוג התניידות מומלץ רכב או מוניות ואוטבוסים
תודה רבה רבה
מסעדת חנה היא בהשגחת הגרש"א שטרן מבני ברק!הכשרות בבודפשט נמוכה מאוד [חלק מהמקומות שוחטים "לבד", או מביאים לא גלאט], אם תסעו לוינה שם יש כמה הכשרים מצויינים, אנחנו נסענו קודם לוינה היינו שם שלשה ימים [למי שלא מחפש קניות- זה יותר מידי, יש רק ארמון שונברון ועוד כמה מקומות קטנים לראות - אולי עם ההדרכה המוזכרת לעיל יש יותר], שם אכלנו במסעדות וקנינו אוכל מוכן שלקחנו איתנו לבודפשט, כך שלא קנינו בבוד' שום אוכל מבושל. מחיר האוכל בוינה יותר יקר אבל הכשרות ברמה חרדית.
כשר מרקט תכתבו בגוגל מפס וזה יופיעלמישהו ידוע על סופר כשר / מקום לקנות דברים כשרים ברמת כשרות מהודרת בבודפשט?
איזה הכשרים יש שם? כשרות מהודרת? של מי?כשר מרקט תכתבו בגוגל מפס וזה יופיע
קרוב לחב"ד
אני עדיין לא הייתי שם אך מבירורים אצל אנשים מהקהילה זה מה שנאמר ליאיזה הכשרים יש שם? כשרות מהודרת? של מי?
יש עוד מסעדה בכשרות שלו שם?מסעדת חנה היא בהשגחת הגרש"א שטרן מבני ברק!
מה עם בית הכנסת ברחוב רומבאך? מכיר?אני עדיין לא הייתי שם אך מבירורים אצל אנשים מהקהילה זה מה שנאמר לי
שבוע הבא אני ידע פרטים מדוייקים
בית כנסת לתפילות יש את קרן אור של חב"ד ב7 30 שחרית
ובית כנסת בוואש וארי ב8 00 שחרית
לי לא ידוע על כך.יש עוד מסעדה בכשרות שלו שם?
לא אני חיפשתי באזור שלי וזה מה שנתנו לימה עם בית הכנסת ברחוב רומבאך? מכיר?
רק אם זה לא מטריח!לא אני חיפשתי באזור שלי וזה מה שנתנו לי
אם זה חשוב לכם אני יכול לברר
גם ככה יחסית זה יקר ומשעמם אז חבל על הכסף יש שם מספיק דברים אחרים לעשותכדאי לדעת שבית הכנסת הגדול ברחוב דוהאני משתייך לזרם הנאולוגי. יתכן ויש בעיה להיכנס אליו, כדאי לברר אצל מורה הוראה.
הרבה מוצרים ישראלים בהכשרים מוכריםאיזה הכשרים יש שם? כשרות מהודרת? של מי?
למישהו ידוע על סופר כשר / מקום לקנות דברים כשרים ברמת כשרות מהודרת בבודפשט?
יש עוד מסעדה בכשרות שלו שם?
יש בית כנסת של הקהילה (לא חב"ד) צמוד ל"חנה"מה עם בית הכנסת ברחוב רומבאך? מכיר?
ראיתי אותו באתר godaven.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים