דרוש מידע בודקמפ קמאטק

• הוסף לסימניות
דבר ראשון,
תודה לכן על כל התגובות
ממש עוזר לי...
עכשיו רציתי לדעת אם יש מישהי שיכולה להסביר לי בתכלס מה זה באמת בוטקמפ
מה עושים שם, איך הולך הסדר יום וכו'
האם זה יותר למידה או יותר דומה לפרקטיקום
כל מי שיש לה איזה מידע בשבילי
אני ממש אשמח
כי אין לי כ"כ איך להחליט בלי לדעת את הנתונים....
לנו היום אמרה אחת המרכזות בארץ (לא של הסמינר שלי) שבוטקאמפ זה יותר למידה ופחות 'עבודה'

• הוסף לסימניות
אני התחתנתי תו"כ בוטקאמפ. הייתי ממש בעניינים (יום לפני החתונה עוד עליתי לזום, ויום אחרי השבע ברכות חזרתי ל7-8 שעות ביום), אבל אחת האחראיות ראתה את החתונה כמשוואה לחוסר השקעה. היא אמרה לי מפורשות- 'התחתנת, אל תצפי שתקבלי הצעות כמו אחת שלא'.
אז בכללי מי שניגשת לבוטקאמפ- שתיקח את ההשמה בערבון מוגבל. מי שמתחתנת תו"כ- אז עוד יותר.
כן יכולה לומר שביום שסיימתי את הבוטקאמפ התקבלתי לאחת מחברות ההייטק המובילות (לא דרך קמאטק), ובפירוש הבוטקאמפ נותן יתרון ענק ענק בראיונות ובקו"ח. וכן, גם ברמה המקצועית- הוא נותן לך מה ששנתיים לימודים לא נתנו. הוא משפשף ודורש. אז אם השקעת 30-40 אלף שח על לימודים, קחי בשתי ידיים קורס מקצועי בחינם.
יודעת ממש מבפנים שבוטקאמפ זו מילת מפתח בקו"ח של ג'וניוריות חסרות נסיון...
מה שכן חשוב- לחפש עבודה תו"כ. אף אחת לא מתחייבת שהיא לא מחפשת, כן מתחייבים לא לעזוב באמצע, ובקבוצה שלי בנות עזבו והכל היה בסדר.....
בהצלחה רבה!
איך נכנסת לשם?
דרך הסמינר?

• הוסף לסימניות
לנו היום אמרה אחת המרכזות בארץ (לא של הסמינר שלי) שבוטקאמפ זה יותר למידה ופחות 'עבודה'
לא נכון כל כך,
הבנות בורפיקציה באמת יותר למדו,
אבל בשאר הבוטקמפים זה ממש דומה לגוניורית שמתחילה עבודה,
בהתחלה זה ללמוד קצת מסביב לנושא ולהתקין המון דברים וכאילו להכנס למערכת חדשה,
אבל אחרי זה זה ממש משימות כל הזמן ועבודה לחלוטין.
כמובן יכול להיות תוך כדי לימודים של נושאים חדשים אבל תוך כדי עבודה.
והסדר יום זה תלוי בוטקמפ.
יש כאלה שיש זום כל בוקר עם המנחות,
ויש כאלה שרק כשצריך.
לכל צוות יש פעם בשבוע ישיבה עם המנחה מטעם החברה,
ויש חברות שגם מגיעים לשם פעם בשבוע לעבוד שם יום אחד.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון,
תודה לכן על כל התגובות
ממש עוזר לי...
עכשיו רציתי לדעת אם יש מישהי שיכולה להסביר לי בתכלס מה זה באמת בוטקמפ
מה עושים שם, איך הולך הסדר יום וכו'
האם זה יותר למידה או יותר דומה לפרקטיקום
כל מי שיש לה איזה מידע בשבילי
אני ממש אשמח
כי אין לי כ"כ איך להחליט בלי לדעת את הנתונים....
אני חושבת שזה משתנה מבוטקמפ לבוטקמפ, אני דווקא הייתי בבוטקמפ פולסטאק שהיה מאד עבודה, פשוט בנינו אתר
אבל אני מאמינה שבשבבים זה יותר למידה

• הוסף לסימניות
הי, ראיתי את האשכול והייתי חייבת להכנס ולו רק בשביל לעודד קצת,
סתכלו נתונים אמיתיים מהסמינר של אחותי (שנה ג'):
  • מתוך 20 בנות – 5 התקבלו לבוטקמפ.
  • אחת מהן התקבלה לעבודה בפיתוח אוטומציה דרך קמא-טק.(וממה ששמעתי אחוז ניכר מהבנות שהתקבלו דרך קמא-טק זה לפיתוח אוטומציה, אשמח שיתקנו אותי אם אני טועה)
  • מתוך ה-15 האחרות – 5 מצאו עבודה, ועוד אחת מהבוטקמפ מצאה עבודה בלי קשר לקמא-טק.
סטטיסטית יותר בנות התקבלו בלי קשר לקמא-טק (לא שזה אומר שמי שדרך קמא-טק פחות מתקבלת😜, אבל זה מראה על כך שגם אם במאקרו באמת יותר בנות מתקבלות, אבל במיקרו בסוף זה לא מחייב כלום- כמו שהרבה כבר כתבו פה...)

מה שבעיקר באתי לומר זה- יש תקווה לכולן! לא משנה אם התקבלת/לא התקבלת לבוטקמפ , אם החלטת ללכת/לא-
בסוף מי שנגזר עליה מוצאת עבודה, וכל אחת והדרך שלה עד שזה קורה!
אה, ובנוסף- את הבחירות תעשו לפי מה שהכי מתאים לכן- כולל שיקולים של האם זה יהיה לכן נחמד, ועד כמה יש לכן כח וחשק להשקיע וכו'- כל אחת לפי התנאים שלה באמת, וברוגע. כי זה באמת לא קובע כלום לחיים.
אם הצלחתי לעודד ולו מישהי אחת- היה שווה האורך
בהצלחה לכולן, בבחירות ובחיים 💕

• הוסף לסימניות
האם כאשר אני הולכת לבוטקמפ של שבבים ולא מתקבלת בסוף
שבבים תחום די מוגבל.
ממליצה קודם להתנסות בפולסטאק להכיר את מגוון אפשרויות הפיתוח ורק אז, אם מרגישים ש"זה לא זה" לבדוק את התחום של חומרה/שבבים

• הוסף לסימניות
הסיכוי שלך למצוא עבודה בפולסטאק אפסי גם עם פרקטיקום.
חבל לייאש. מנסיון קרוב של כמה מפתחות במשפחה - בד"כ מי ש"עובדת" בחיפוש עבודה, כלומר, מקדישה לזה כמה שעות רציניות ביום, גם ג'וניורית,מוצאות עבודה.

• הוסף לסימניות
אז זה סיכוי כמעט אפסי להתקבל ללא תואר וללא ניסיון למשרה של שבבים...
לא מדוייק. יש חברה חרדית די ידועה שמקבלת פחות או יותר כל מועמדת, רק שהשכר לא משהו, אבל זה לא הנושא, כי אני בעד לקחת כל עבודה בכל שכר כל עוד היא מקדמת אותך. הבעיה היא שעבודה בשבבים מאד מגבילה את האפשרויות בהמשך.

• הוסף לסימניות
לא מדוייק. יש חברה חרדית די ידועה שמקבלת פחות או יותר כל מועמדת, רק שהשכר לא משהו, אבל זה לא הנושא, כי אני בעד לקחת כל עבודה בכל שכר כל עוד היא מקדמת אותך. הבעיה היא שעבודה בשבבים מאד מגבילה את האפשרויות בהמשך.
אני אשמח לקבל פרטים לטובת כמה שאני מכיר.

• הוסף לסימניות
חבל לייאש. מנסיון קרוב של כמה מפתחות במשפחה - בד"כ מי ש"עובדת" בחיפוש עבודה, כלומר, מקדישה לזה כמה שעות רציניות ביום, גם ג'וניורית,מוצאות עבודה.
מניסיון קרוב של כמה שאני מכיר זה לא ככה.
אגב זה ניסיון מהשנה וחצי האחרונות?

• הוסף לסימניות
אני סיימתי לפני שנתיים, מתוך הבנות אצלנו שהלכו לקמאטק, התקבלו שתיים דרך קמאטק (היו 12)
אבל היום שנתיים אחרי למרות השוק הקשה בתקופה הזאת יכולה להגיד שמי שחיפשה והשקיעה מאמץ - מצאה בסוף!
אמנם חלק בשכר לא משהו ומקומות קטנים, אבל בסוף ניסיון בשפות שוות מקדם אותך ואחרי שנתיים שלוש ניסיון, אפשר להתקדם הלאה לשכר גבוה יותר וחברות נחשבות יותר.
תתעודדו, אם חשוב לכן למצוא עבודה, אתן תמצאו בסוף, אל תתייאשו, כל עבודה בשפות ובטכנולוגיות עדכניות ורלוונטיות תקדם אתכן:)

• הוסף לסימניות
שבבים תחום די מוגבל.
ממליצה קודם להתנסות בפולסטאק להכיר את מגוון אפשרויות הפיתוח ורק אז, אם מרגישים ש"זה לא זה" לבדוק את התחום של חומרה/שבבים
אין אופציה לנסות פרקטיקום ואם לא ללכת לבוטקמפ...
לכן זה השיקול הגדול -
מה יותר שווה?

• הוסף לסימניות
אין אופציה לנסות פרקטיקום ואם לא ללכת לבוטקמפ...
לכן זה השיקול הגדול -
מה יותר שווה?
אם הפרקטיקום בלי סיכוי ממשי להשמה - עדיף בוטקמפ - גם ידע שאת רוכשת וגם סיכוי כלשהו להשמה
אבל צריך הרבה זמן, כוחות גוף ונפש בשביל בוטקמפ - זה גם שיקול, במיוחד אם אמרת שאת מתחתנת בתקופה הזו
אצלנו בת שהתחתנה בתחילת הבוטקמפ - עזבה, זה לא היה שווה לה את חיי הנישואין שלה

• הוסף לסימניות
@אסתי מירושלים

לשאלתך- מכירה מקרוב משהי שהתחתנה תוך כדי הבוטקמפ- לקראת סוף הלימודים
היה קשוח אבל הצליחה ברוך השם לשלב ׳גם וגם׳.
עשתה בוריפקציה ושנייה אחרי שסיימה את הבוטקמפ התקבלה לעבודה מעולה ממש
דרך קמאטק עם עוד קבוצה יפה של בנות.
זה מקרה ספציפי מלפני כמעט שנתיים, לא יודעת להגיד לך בהכללה ובנתונים מדויקים.

• הוסף לסימניות
מקום העבודה

• הוסף לסימניות
מקום העבודה
שאלתי אמנם על הבודקמפ.
מתעניינת כאן עבור קרובת משפחה, מוכשרת שמחפשת עבודה.
אבל בגלל המצב הקשה היום,
מי שתצליח להכניס אותה למקום עבודה,
תתוגמל שווה במיוחד.
היא ירושלמית,
אבל לא מפונקת :)

אם יש כאן משהי שמתאים לה שתפנה אלי למייל:
yudbyud2 בג'מייל

• הוסף לסימניות
@yudb מה ההכשרה והניסיון שלה?
לקמאטק יש משרות שהם מציעים גם למי שלא היתה בבוטקמפ, וגם לכאלה מהתעשיה עם ניסיון
[מכירה לפחות אחת שהם הגישו אותה למשרות למרות שלא היתה בבוטקמפ]

• הוסף לסימניות
@yudb מה ההכשרה והניסיון שלה?
לקמאטק יש משרות שהם מציעים גם למי שלא היתה בבוטקמפ, וגם לכאלה מהתעשיה עם ניסיון
[מכירה לפחות אחת שהם הגישו אותה למשרות למרות שלא היתה בבוטקמפ]
היא סיימה לימודי תכנות בסמינר עם בוטקאמפ ופרקטיקום
עובדת כרגע ללקוחות פרטיים (עד שתמצא עבודה בתעשיה..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה