בודקת ביקוש: מי רוצה שנעשה הגרלה על הכנסת שבת מוקדם (פרשת שלח)?

• הוסף לסימניות
את רוצה שאעזור לך עם זה? אשמח מאד!
זה זכות בשבילי!!
תודה!
זה דברים שאני לא חושבת שמישהו מבחוץ יוכל לעזור
אבל כשאת שואלת, אני חושבת שאולי חלקית כן, ואז אשמח מאוד להעזר בך
אבדוק ואעדכן
תבורכי!

• הוסף לסימניות
@GRN לא חייבים דווקא 500
מי שמכירה יש קו 'להתענג' שמספרו 023722705
יש שם המון הגרלות והגרלה קבועה למי שמדליקה נרות 10 דק' לפני הזמן על 200 שח
יש שם כל שבוע אלפי משתתפות,יש הגרלה למי שמוכנה שעתיים לפני שבת מכל המלאכות הגדולות שעה/חצי שעה/רבע שעה ,מי שמוציאה שבת בר"ת,יש הגרלות על קריאת יום בתהילים וכו מדי פעם משנים/מוסיפים הגרלות
יש גם הגרלה לילדות כל שבוע

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
בעיקר קושי שלי לארגן את מאחורי הקלעים (לחשב ענייני כספים), אבל היה מי שתרם 500 שקל וביקש לעשות הגרלה שבוע שעבר, אולי בזכותו נחזור לזה.
בלתק חלקי
אשמח לעזור לך

• תודה
Reactions: GRN
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני חושב שחובה לחזור לזה
זה מדרבן מאוד להקדים את כניסת השבת ובפרט בזמנים אילו שאנשים כל הזמן צורכים חדשות וכד' וזה יכול מנוע מהם להיכנס לשבת באיחור (בהדלקת נרות ואפי' בשקיעה).

כמובן שחשוב מאוד לתרום למיזם זה.

אשריכם ואשרי חלקכם יש לכם זכות גדולה מאוד

• הוסף לסימניות
זה ממש דרבן אותי להכניס שבת מוקדם
אני ממש בעד המיזם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה