בודקת שכר!!!

• הוסף לסימניות
ראיתי שהיה על זה נושא ואני לא מוצאת,
יש למישהי מידע על זה אני רוצה להתקדם בזה,
שווה?
איפה לומדים?

• הוסף לסימניות
ראיתי שהיה על זה נושא ואני לא מוצאת,
יש למישהי מידע על זה אני רוצה להתקדם בזה,
העבודה בעיקר בתחום עובדי שמירה וניקיון (שמועסקים ע"י קבלן)
אפשרי גם על הפרות של דיני עבודה של כלל המעסיקים

אישור בודק שכר מוסמך הוא על תיקון הליקויים, לצורך ביטול ו/או הפחתת קנסות, עיצומים כספיים והתראות מנהליות

ביקורת פנים/בדיקת שכר יזומה, במידה יש דוח ביקורת תקופתית אם יש קנסות אז הם מופחתים אין למעסיק קנסות המבקר צריך לתת על כך את הדין איך זה לא התגלה בביקורת שלו

רק חשבי שכר עם ניסיון של 18 חודשים לפחות או רו"ח ועו"ד יכולים לקבל תעודה ולחתום על דוח
כן, העבודה היא בעיקר כעצמאית..
איפה לומדים?
מאיזו עיר את?

• הוסף לסימניות
ירושלים.
אבל הבנתי שכל חברה שמעלה ... עובדים
צריכה בודקת שכר לא?
ואין הרבה בשוק.

• הוסף לסימניות
כעיקרון
מעסיק שיסתמך על דוחות של בודק שכר יהיה פטור מביקורת של משרד הכלכלה לפי המופיע בחוק להגברת האכיפה.
כתבתי על זה מאמר כאן
יש את בכיר בירושלים ובבני ברק - ממליצה בחום

• הוסף לסימניות
כעיקרון
מעסיק שיסתמך על דוחות של בודק שכר יהיה פטור מביקורת של משרד הכלכלה לפי המופיע בחוק להגברת האכיפה.
כתבתי על זה מאמר כאן
יש את בכיר בירושלים ובבני ברק - ממליצה בחום
יש בזה עבודה לא קשה להיכנס לשוק?
כמה עולים הלימודים?

• הוסף לסימניות
שאלה מאד דינמית.
עיקר העבודה היא כרגע אצל מעסיקים כשבר נפלו לביקורות.
לאט לאט האנשים מתחילים להבין, שאפשר ועדיף למנוע מראש ולקחת בודק שכר.
כמה עולים הלימודים?
אני למדתי במחזור הראשון ב2018
כך שזה לא משקף את המחיר היום. תשאלי במוסד הלימודים

• הוסף לסימניות
כמה עולים הלימודים?
זה מקצוע, יחסית, חדש. אין הרבה בודקי שכר
יש משרדי רו"ח שעושים ביקורות.
בכ"א מעסיקים (בעיקר משרדים רו"ח מאוד מתלהבים מזה (במידה ותחפשי עבודה בחשבי שכר)
א"א ללמוד מהבית זה מחייב מוסד לימודי,
תבררי אם יש מקומות שמאפשרים בזום תוכלי לקבל ממני פרטים באישי

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה