העבודה בעיקר בתחום עובדי שמירה וניקיון (שמועסקים ע"י קבלן)ראיתי שהיה על זה נושא ואני לא מוצאת,
יש למישהי מידע על זה אני רוצה להתקדם בזה,
כן, העבודה היא בעיקר כעצמאית..שווה?
מאיזו עיר את?איפה לומדים?
שאלה מאד דינמית.יש בזה עבודה לא קשה להיכנס לשוק?
אני למדתי במחזור הראשון ב2018כמה עולים הלימודים?
א"א ללמוד מהבית זה מחייב מוסד לימודי,כך שזה לא משקף את המחיר היום. תשאלי במוסד הלימודים
זה מקצוע, יחסית, חדש. אין הרבה בודקי שכריש בזה עבודה לא קשה להיכנס לשוק?
כמה עולים הלימודים?
תבררי אם יש מקומות שמאפשרים בזום תוכלי לקבל ממני פרטים באישיא"א ללמוד מהבית זה מחייב מוסד לימודי,
איך אפשר?תוכלי לקבל ממני פרטים באישי
צריך בשביל זה מנוי לפרוגאיך אפשר?
אפשר במייל?צריך בשביל זה מנוי לפרוג
אפשר במייל
בחדש גם יש להם קורסירושלים.
אבל הבנתי שכל חברה שמעלה ... עובדים
צריכה בודקת שכר לא?
ואין הרבה בשוק.
בטח יקר ומוגבל לשעות...בחדש גם יש להם קורס
שנה שעברה בררתי ועלה חצי מחיר ממה שעלה באיזה מכללה.בטח יקר ומוגבל לשעות...
אני מחפשת מהבית .
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים