בוטנים קצוצים

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מרשם לעוגה פשוטה (לשבת) או עוגיות מבוטנים קצוצים.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
עוגת בראוניז מאוד טעימה עם בוטנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;1164242:
עוגת בראוניז מאוד טעימה עם בוטנים

מרשם?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
6 ביצים
3 כוסות סוכר
1.5 כוסות שמן
2.5 כוסות קמח
1 א"א
1 כוס קקאו
מעט מלח
0.5 כוס קוקוס
1 כוס בוטנים קצוצים

מקציפים 6 ביצים שלמות מוסיפים שמן וסוכר ואז את כל שאר החומרים,
אופים כחצי שעה,
מוציאים מהתנור כשהקיסם שמוחדר לאמצע העוגה יוצא מעט רטוב, ובקצוות יבש
היא לא טעימה כשמייבשים אותה....

• הוסף לסימניות
תודה!
נשמע מצוין!

שאלה קטנה: איזה גודל תבנית?

• הוסף לסימניות
כן היא באמת מצוינת,

תבנית רגילה של תנור

• הוסף לסימניות
יש לי עוגת סנדביץ מדהימה, עם בוטנים טחונים, מעוניינת? (אם כי לא הייתי ממש מגדירה אותה כעוגה פשוטה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1164590:
יש לי עוגת סנדביץ מדהימה, עם בוטנים טחונים, מעוניינת? (אם כי לא הייתי ממש מגדירה אותה כעוגה פשוטה)
אני מעוניינת :)

• הוסף לסימניות
כל עוגת אגוזים אפשר להמיר לבוטנים, מנסיון.

• הוסף לסימניות
עוגת סנדביץ - תבנית גדולה
(אני אוהבת להכין כמות של 1.5 לתבנית גדולה, כי הבצק במתכון מעט מידי וקשה לרדד אותו בלי שיקרע)

לבצק:
1.5 כוסות קמח
1.5 כוסות קמח תופח
2 חלמונים
1.5 מרגרינה
6 כפות מים
2 כפות סוכר
למילוי:
2 כוסות סוכר
1/2 כוס מים
2 כפות קקאו
200 גר' שוקולד לאפיה
1 כף קוניאק
לבשל על קטנה, ואח"כ להוסיף:
1/4 מרגרינה
5 חלמונים
2 כפות קמח תופח
לקרר, ולהוסיף:
קצף מ7 חלבונים
100 גר' בוטנים טחונים

עושים בצק מהחומרים, מחלקים ל2, ומרדדים לגודל התבנית, מניחים בצק אחד בתבנית, ומעל את המילוי, ומעל שמים את הבצק השני, אופים בחום 180 מעלות, עד שמתקבל צבע בהיר.
אחרי שמתקרר לפזר אבקת סוכר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה