מאפים בוכריות?? לכאן!:)

• הוסף לסימניות
למה לא מצליחה לעלות תמונה?? איך מעלים?

• הוסף לסימניות
למה לא מצליחה לעלות תמונה?? איך מעלים?
פשוט תגררי אותה להודעה.
או שתלחצי על האייקון הזה:
1651757520275.png

• הוסף לסימניות
שאלתי על הבשר לא הבצל...
הבשר מתבשל מספיק בתוך הבצק?
סליחה לא שמתי לב.
הבשר מתבשל מספיק כי בשר טחון לא צריך בישול ארוך.
אני אישית מטגנת קצת לפני עם התבלינים כי לדעתי נותן טעם יותר טוב אבל אפשר גם לא לטגן.
בהחלט תלוי בטעם.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהצורה הקלאסית עגולה
אישית לא ממליצה
עשיתי אחד עגול בדיוק כמו שמקס מסביר שם בסרטון ויצא כולה כמו 'רעידת אדמה'...
מוזר. המשולש גם עושה את הטעם ולא מסובך בכלל. קלי קלות.

• הוסף לסימניות
עשיתי אחד עגול בדיוק כמו שמקס מסביר שם בסרטון ויצא כולה כמו 'רעידת אדמה'...
צריך קצת ניסויים עד שמצליחים.
אבל זאת הצורה המסורתית.
(תמונה שלי).
1651963806796.png

• הוסף לסימניות
@משולש ברמודה והשאר,
מה אני עושה??
היה בסופר רק עוף טחון ולא בשר :(
יייצא לי טעם של גוזגוזה עם זה או לא כ''כ ?
אפשר פרגיות טחונות הם יותר עם שומן זה יכול לצאת טעים עם תיבול טוב
אבל ג'וזגוזה זה לא יהיה
אגב אני לא בוכרית אבל יצא לי להכין גוזגיזה ...לפי המתכון של בני סיידא

• הוסף לסימניות
אין לי גישה למתכון שהבאת ואני לא בוכרית
אציין באופן כללי שלמטב ידיעתי מתכונים בוכריים בשריים אותנטיים כוללים בשר כבש או לפחות שומן כבש המוסף לבשר וכן זרעי כמון או כמון טחון
מתכונים הכוללים רק בשר בקר/עוף הם גרסאות קלילות יותר המותאמות למטבח הישראלי ולפעמים להיצע מבחינת כשרויות.
כמו כן אמרו לי שההגיה המקורית היא גושטגידז'ה.

• הוסף לסימניות
בגוז'גידז'ה האמיתי אין כמון. רק מלח ופלפל. (טעמתי אצל כמה סבתות רציניות. וגם באולמות.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה