אתרי צילום בולגריה הפראית

• הוסף לסימניות
תמונות מאזורים נידחים בבולגריה.

מוקטן , עקב מגבלת האתר.

6C6A4684-Pano--.jpg

6C6A9602-.jpg

6C6A4870-.jpg

6C6A4428-.jpg

6C6A0553-Edit.jpg

6C6A2308-Edit-Edit.jpg
6C6A1743-Edit.jpg

6C6A2308-Edit-Edit.jpg

6C6A2517-Edit.jpg

6C6A9929-Edit-Edit.jpg

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
וואו תמונות מטורפות!!! [כמה שזה מוקטן התמונות חדות] ממש תמונות למכירה!!
צלם על!!!!!!

• הוסף לסימניות
תמונות שלמות הבריאה ויוצריה! מדהים שאפו!
הייתי מציע לפתוח אשכול להעלאת תמונות נוף וכדו' מישום שכל התמונות כאן הם תמונות ילדים וזה נורא משעמם גברים.... ואני חושב שיהיה הרבה מה להציע בנושא.
כתבו מה אתם חושבים.

• הוסף לסימניות
הייתי מציע לפתוח אשכול להעלאת תמונות נוף וכדו' מישום שכל התמונות כאן הם תמונות ילדים וזה נורא משעמם גברים.... ואני חושב שיהיה הרבה מה להציע בנושא.
כתבו מה אתם חושבים.
אני בעד, בתנאי שבאמת יהיה דיון מקצועי ולא רק ״ליטופים״.

• הוסף לסימניות
כתבו מה אתם חושבים.
מסכים איתך לגמרי!!!!! [אני גם חשבתי על זה לאחרונה..]

• הוסף לסימניות
גלויות!!!!

• הוסף לסימניות
וואו!
ממש פלאי הבריאה

• הוסף לסימניות
איזה גיוון פה!
מפעים לגמרי.

• הוסף לסימניות
הייתי מציע לפתוח אשכול להעלאת תמונות נוף וכדו' משום שכל התמונות כאן הם תמונות ילדים וזה נורא משעמם גברים.... ואני חושב שיהיה הרבה מה להציע בנושא.
כתבו מה אתם חושבים.
צריך לפנות להנהלה כל אחד ישים הודעה להנהלה אם אפשר לפתוח

• הוסף לסימניות
המעקב אחרי זה,
אם יהיה אשכול מסודר יהיה התראה,
אפשר ומומלץ לעשות מעקב אחר הודעות חדשות בקהילת צילום.
אולי באמת נוסיף מקדמים וכך כבר בהתראת המעקב תוכלו לזהות בקלות שמדובר בתמונות 'טבע ונוף' ולא NB.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה